Pentru el

#stil masculin # tunsori barbati #tendinte tunsori 2012 #tunsoarea brit-rock

Tunsoarea brit-rock

Tendintele anului 2012 au inceput sa-si contureze treptat formele inedite si originale, atat in moda feminina, cat si in cea dedicata barbatilor. Iar cum excentricitatea si aerul rebel sunt promovate din plin in anul ce urmeaza, tunsoarea masculina brit-rock va face furori.

Stilul nonsalant, relaxat si misterios al tunsorii brit-rock este inspirat din imaginea membrilor din trupele britanice de indie-rock, precum Arctic Monkeys sau Radiohead .

Definitia stilului

Tunsoarea masculina brit-rock presupune alegerea unui breton lung, asimetric si stilizarea acestuia in lateral. Atitudinea are o importanta deosebita in afisarea acestui stil, deoarece implica o degajare in gesturi si o seriozitate aparte in mimica fetei.

Stilul brit-rock se potriveste tuturor tipurilor de par, de la drept pana la ondulat si cret, intrucat nota lui definitorie este lungimea suplimentara in partea superioara. Forma este usor de intretinut daca textura parului este maleabila. In caz contrar, secretul costa in maiestria manuirii instrumentului de tuns.



Foto: fashionisingpictures.net

Variatiile tunsorii brit-rock

In timp ce tunsoarea brit-rock poate avea anumite puncte slabe in ceea ce priveste masura in care avantajeaza diversele fizionomii masculine, ea poate fi adaptata cu usurinta mai multor tipologii de barbati.

Pentru parul drept, tunsoarea poate pastra o lungime mai mare si in crestet, dar si in lateral:

Foto: fashionising.com

In cazul parului ondulat, o interpretare reusita a tunsorii este reducerea considerabila a lungimii in partile laterale, astfel incat capul sa nu para mai mare decat este de fapt:



Foto: fashionisingpictures.net

O varianta mai eleganta este cea in care tunsoarea brit-rock se aproprie mai mult de stilul clasic, printr-o lungime redusa in ambele parti si in crestet. Totusi, bretonul isi mentine pozitia dominatoare, acoperind in mare masura fruntea:

Foto: fashionisingpictures.net

reguli de buna purtare

Cu toate ca te indeamna sa incerci stilul relaxat si modern al tunsorii brit-rock in 2012, specialistii te avertizeaza ca aspectul "umed" parului, obtinut prin utilizarea gelului clasic de par sau al produselor de fixare pe baza de apa si ulei, va fi in sezonul urmator o "gafa" in materie de imagine.

O stralucire naturala, care inspira sanatate si ingrijire, trebuie sa fie scopul tau atunci cand iti aranjezi tunsoarea brit-rock. Poti realiza acest lucru folosind un spray pe baza de sare de mare imediat dupa spalare si uscarea parului cu foenul. Alte produse de acest gen mai sunt disponibile pe piata sub forma de crema, lotiune , ser si ceara.




 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare