Pentru el

#barbati eleganti #tinute barbati #barbati celebri #stil masculin

Top 20 cei mai eleganti barbati in viata! Pe care il preferi?

Revista GQ a realizat si publicat topul celor mai eleganti 20 de barbati in viata. Printre acestia se numara celebrii actori Brad Pitt, Ryan Gosling, Bradley Cooper si Daniel Craig, cantaretii Pharrell Williams si Jay-Z, dar si fotbalistii de renume precum David Beckham, Cristiano Ronaldo si Mario Balotelli, sustine mediafax.ro.

 

Desi in mod obisnuit revista plaseaza un singur star masculin, pe coperta numarului aniversar din aceasta luna, exista o imagine fragmentata, alcatuita din fotografiile mai multor barbati celebri.

Printre vedetele masculine selectate de editorii de la GQ se afla rapperul Kanye West, actorii Brad Pitt si Ryan Gosling, dar si Jaden Smith, precum si fiul actorului Will Smith.

In acest numar aniversar au mai fost inclusi, printre altii, actorii Bradley Cooper, Eddie Redmayne, Daniel Craig, Jeff Goldblum si Jared Leto, precum si celebrii cantareti: Pharrell Williams si Jay-Z A$AP Rocky, John Mayer, Mark Ronson si Harry Styles..

De mentionat este faptul ca, Jay-Z este singurul barbat din lista care apare intr-o fotografie alaturi de sotia sa, cantareata Beyonce.

Sportul este un domeniu bine reprezentat si in acest an, intrucat vedetele sale reprezinta un sfert din aceasta lista: fotbalistii David Beckham, Cristiano Ronaldo si Mario Balotelli si jucatorii de baschet LeBron James si Russell Westbrook.

Surse foto: gq.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare