Pentru el

# sezon toamna #stil masculina #piese vestimentare #catifea

Tinuta masculina de toamna – ce piese vestimentare sunt esentiale in acest sezon

Toamna a venit, iar incet-incet vom uita de hainele subtiri de vara si le vom inlocui cu haine groase care sa ne tina de cald in zilele racoroase de toamna. Barbatii care se respecta trebuie sa fie in pas cu moda in aceasta toamna, insa in acelasi timp trebuie sa opteze pentru o tinuta confortabila.

 

Fie ca vorbim de trench-uri, geci scurte, geci lungi, paltoane, jachete, pantaloni, cardigan, pulovere sau alte piese vestimentare ce pot fi purtate toamna, este esential sa alegi stilul care ti se potriveste, deoarece iti va fi mai usor sa creezi tinute de zi, de birou sau de seara. Iata ce articole vestimentare trebuie sa ai in garderoba in aceasta toamna:

Geaca matlasata te protejeaza de vant si temperaturi scazute

Daca nu iti plac gecile foarte groase, care sunt dificil de purtat, incomode si greu de asortat, o alegere inspirata poate fi o geaca matlasata, special creata pentru sezonul rece. Desi modelul este unul mai sport, geaca poate fi integrata cu usurinta in tinute smart casual, asa ca o poti purta cu incredere chiar si atunci cand mergi la birou.

Geaca din piele ecologica este o piesa statement

Ce barbat nu are in garderoba sa cel putin o geaca din piele? Daca vrei sa ai tinute moderne, in ton cu moda si usor de purtat, iti recomandam sa optezi pentru o geaca din piele ecologica. Daca iti plac culorile de toamna, poti sa optezi pentru o geaca de culoare maro, deoarece aceasta este foarte versatila. In plus, este perfecta atat pentru tinutele casual, de zi, cat si pentru tinutele mai elegante.

Un trench te salveaza in orice situatie

Orice fashionist convins stie ca in garderoba lui trebuie sa isi faca loc un trench, iar un model simplu te va ajuta sa faci o impresie buna ori de cate ori iesi din casa. Poti sa porti cu incredere un trench atat la tinutele de zi, cat si la tinutele de seara.

Sacourile sunt esentiale in garderoba masculina

Chiar daca temperaturile incep sa scada treptat, sacourile nu trebuie ignorate, asa ca poti sa iti completezi garderoba cu cateva modele de sezon. O alegere potrivita ar fi sacourile in culori de sezon, confectionate din materiale mai groase, cum ar fi lana sau casmir. Astfel, vei putea pune accent pe stil si vei putea sa alegi tinute care iti reflecta personalitatea. Alege sacouri versatile si poarta-le cu incredere la diferite tinute.

Pantalonii in culori inchise te ajuta sa creezi tinute fashion

Pantalonii in culori inchise nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba, iar cei in nuante de grena, negru sau bleumarin sunt alegerea perfecta pentru orice fashionist convins, recomanda stilistii DonMen. Indiferent ca vrei sa obtii tinute business, casual sau elegante, pantalonii in culori inchise isi vor face loc cu succes in garderoba de toamna. Poarta-i cu malete, pulovere, camasi sau sacouri si cu siguranta vei avea tinute potrivite pentru sezonul rece. Poti sa porti atat modele simple, uni, cat si modele cu diferite texturi si imprimeuri.

Din tinuta masculina de toamna nu trebuie sa lipseasca nici camasile, maletele, puloverele, cardiganele sau alte piese vestimentare. Nu astepta ca temperaturile sa scada foarte mult, este recomandat sa iti pregatesti din timp garderoba de toamna.

Surse foto: don-men.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare