Pentru el

#stil #stil masculin # tendinte moda barbati #tendinte moda masculina #tendinte barbati 2012

Tendinte in moda masculina. 5 idei de la Milano

Cele mai noi colectii de la Milano in moda masculina au formulat tendinte noi pentru stilul vestimentar al barbatilor in 2012. Vin in prim plan nuante vibrante, imprimeuri jucause, pantaloni scurti indrazneti si alte croieli inedite.

Rosul, albul si albastrul domina tendintele in moda masculina de ultima ora, venite direct de pe podiumurile din Milano. Domnii au mana libera si la verde, galben mustar sau turcoaz aprins. Anul 2012 continua in acelasi spirit excentric, inclusiv in stilul vestimentar barbatesc.

1. Imprimeurile florale sterse

Imprimeurile florale sterse au putut fi observate in noile linii vestimentare Calvin Klein sau Bottega Veneta. Costumele cu modele inflorate subtile, purtate cu pantofi sport sau chiar eleganti, se vor regasi in toate magazinele exclusiviste in mai putin de 3 saptamani. Specialistii se asteapta ca tendinta sa se mentina puternica inclusiv pana la sfarsitul toamnei.

2. Nuantele metalice subtile

Un alt element care a predominat in colectiile din Milano sunt materialele in nuante metalice, insa nu extrem de opulente, ci mai degraba subtile. Branduri celebre precum Etro si Burberry au evidentiat preponderent stilul.



Foto: refinery29.com

3. Turcoazul aprins

Fara doar si poate, turcoazul aprins a preluat cu asalt tendintele cromatice ale sezonului. Ferragamo, Missoni si Versace sunt doar trei exemple de designeri indragostiti de aceasta culoare speciale, folosita in aproape orice directie a tinutei: tenisi cu sireturi, camasi, blazere sau pulovere tricotate.

In mare masura, turcoazul aprins a fost combinat cu verdele-pal si galbenul-pui.

4. Galbenul mustar

De la jachete elegante, pana la geci din piele cu aplicatii metalice, galbenul mustar s-a remarcat in mod deosebit pe podium. Burberry Prorsum sau Gucci au folosit nuanta in aproape toate tinutele modelelor, insa culoarea nu a lipsit din nicio colectie dedicata modei masculine.



Foto: refinery29.com

5. Pantalonii scurti

Emporio Armani si Carven au conturat o tendinta usor neobisnuita pentru stilul masculin: pantaloni scurti (pana la jumatatea coapsei), cu croiala eleganta. Cele mai utilizate combinatii au fost cele cu sacouri si camasi elegante.



Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare