Pentru el

#imbracaminte barbati #geaca

Stil sau confort? Ce geaca sa alegi pentru un look fresh & super calduros

Odata cu primele zile in care termometru indica doar temperaturi scazute apare provocarea vestimentara: aleg sa imi fie cald si confortabil sau optez pentru o tinuta cool, indiferent de confortul termic pe care mi-l ofera? Mai ales daca rezisti tentatiei de a petrecere mai mult timp in casa, la caldura, si continui sa te bucuri de un stil de viata la fel de dinamic ca intotdeauna. Aleg sa imi mentin stilul si sa ma bucur de sezonul rece in outfit-uri emblematice la fel ca si pana acum?

La fel de activ, cu aceeasi pofta incredibila pentru experientele cool & urbane

Doar trebuie sa gasesti jacheta potrivita care sa iti fie alaturi in toate aventurile. Si aceasta jacheta exista: jacheta puffer Alaska. Si astfel poti sa iti construiesti outfit-uri la fel de cool ca si pana acum. Aceasta jacheta o gasesti in cea mai recenta colectie Tommy Jeans. Este o colectie in care vei intalni Brooklynul si cultura sa plina de viata si tinereasca transformate in destinatia creativa a acestui sezon. Jucandu-se cu codurile clasice ale stilului preppy dar intr-o viziune moderna, colectia ofera o noua sensibilitate tinutelor de strada.  

Produsul vedeta al acestei colectii este emblematica jacheta puffer Alaska, disponibila in mai multe variante de culori si imprimeuri, toate cu aceeasi functionalitate imbatabila: confort termic optim.

Varianta cu imprimeu checkboard, din poliester 100% reciclat, regular fit, este disponibila atat pentru femei, cat si pentru barbati, cu o usoara diferentiere cromatica a nuantei de verde. Ambele variante au guler inalt si gluga cu cordon, detasabila, fiind la fel de sylish si usor de integrat in mai multe tipuri de outfit-uri.

O alternativa de asemenea eco friendly pentru femei este jacheta puffer  cu imprimeu din nou checkboard, doar ca de data aceasta carourile sunt inlocuite de logo-ul Tommy Jeans, in nuante de alb si negru.

Vestea buna pentru cele care prefera o jacheta lunga este ca acest tip de haina este realizata si in varianta palton puffer , alb sau negru. Isi pastreaza toate atributele atat estetice cat si functionale si de asemenea este sustenabila, fiind tot din poliester 100% reciclat.

In orice forma, culoare ai alege-o jacheta puffer Alaska este o piesa statement pentru acest sezon, oferind in egala masura stil si confort.

Descopera toate modelele de jachete pe tommy.com sau in magazinele TOMMY JEANS din Romania in Parklake Shopping Center si Mega Mall.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului