Pentru el

#Rowenta Air Force Precision #aparat de tuns barba #rowenta

Ofera-i ce-si doreste! Dragostea ta neconditionata si tehnologia inovatoare de la Rowenta

E luna indragostitilor si nu stii cu ce sa-ti surprinzi jumatatea? Sfatul specialistilor in materie de frumusete: ofera-i dragostea ta, upgradata cu cea mai noua tehnologie Rowenta! Peria rotativa Brush Activ’ Nano Smart si aparatul de tuns barba Air Force Precision fac pereche buna impreuna si va cuceresc pe amandoi de la prima atingere!

SHE’S THE ONE - Daruieste-i un look stylish, in fiecare zi!

stii ca iubita ta isi doreste sa arate bine! Cu peria rotativa Rowenta Brush Activ’ Nano Smart e atat de simplu sa-i indeplinesti dorinta!

Rowenta Brush Activ’ Nano Smart usuca si stilizeaza parul in acelasi timp, datorita sistemului optimizat de distributie uniforma a aerului cald pe toata suprafata firului de par. Dotata cu doua setari de temperatura si un jet de aer rece pentru fixarea coafurii, peria rotativa de la Rowenta este un must have pentru un hairstyle ce radiaza stralucire si volum.

Viteza si fluxul de aer pot fi setate in functie de etapa procesului de styling, iar cu o simpla apasare de buton poate fi schimbat sensul de rotatie. in plus, ionii negativi reduc energia statica, iar invelisul ceramic reda firului de par aspectul natural si stralucirea.

Brush Activ’ Nano Smart este cea mai compacta perie de la Rowenta; usor de manevrat, special creata pentru rezultate profesionale, dar intotdeauna accesorizate cu un touch personal.

Ca un adevarat hair-stylist, Rowenta te ajuta cu multiple idei de styling, atat pentru parul scurt, cat si pentru parul lung sau mediu. Cele doua tipuri de perii cu diametrul de 50 sau de 30 mm, sunt concepute special pentru un look diferit, zi de zi.

Show him you care!

Arata-i iubitului ca adori stilul „Lumberjack” si ofera-i cadou Rowenta Air Force Precision, aparatul care asigura o tunsoare perfecta a barbii dintr-o singura miscare! Mai mult decat o tunsoare perfecta, Rowenta Air Force Precision il va ajuta sa-si mentina impecabil barba de trei zile, care il prinde atat de bine si il face pur si simplu irezistibil!

Lamele ascutite, cu invelis din titan asigura o taiere de inalta calitate. Tehnologia exclusiva de aspirare cu o turbina de mare viteza incorporata colecteaza firele de par tunse in proportie de pana la 90%. Astfel, nu mai este nevoie ca parul taiat sa fie curatat. Sistemul Soft Contour creat special pentru a asigura precizie pe zonele faciale delicate protejeaza pielea, iar aceasta nu se mai irita.

Rowenta Air Force Precision are reglaj fin si 20 de lungimi diferite de taiere, intre 0,5 si 10 mm, astfel incat el sa aiba un look seducator. Indicatorul LCD inteligent, cu trei niveluri de autonomie, 15, 30 sau 45 de minute, semnalizeaza nivelul bateriei Lithium Ion si timpul disponibil pana la incheierea sesiunii de tuns.

Pe scurt: Rowenta Air Force Precision e un must have pentru orice barbat care se ingrijeste si care vrea sa arate impecabil indiferent de zi! De Valentine’s Day si nu numai, Rowenta te seduce cu produse pentru o frumusete naturala irezistibila, pentru tine si pentru el! incearca-le!

Orice poveste de dragoste apare si continua datorita celor mai bune alegeri pe care le facem, zi de zi! Sarbatoreste luna iubirii cu Rowenta!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului