Pentru el

#lenjerie barbati #cadou potrivit barbati #lenjerie

Lenjerie de barbati – cadoul potrivit pentru barbatul vietii tale

Noul an este chiar dupa colt si la fel si problema gasirii cadoului ideal pentru iubitul tau. Astazi, imbracamintea intima si lenjeria se dovedesc a fi cadoul perfect de Anul Nou pentru ca atunci cand pasesti spre noul an, tintesti spre noi inceputuri si ce poate fi mai placut decat sa ii faci cadou jumatatii tale o promisiune a unui Nou An al intimitatii?

La lenjeria pentru barbati, lucrurile stau mult mai simplu decat la cea pentru femei.

Ce lenjerie intima sa daruiesti jumatatii tale?

Pentru un barbat, lenjeria intima consta in primul rand din boxeri. Acesti boxeri barbati nu pot fi niciodata prea multi.

Cu o varietate de optiuni disponibile, sa te hotarasti ce fel de boxeri ar fi potriviti pentru iubitul tau nu va fi o sarcina dificila. 

De asemenea, barbatii iubesc si chiloti barbatesti clasici. Desi clasamentul vanzarilor de lenjerie intima pentru barbati a fost dominat in ultimii ani de boxeri, chilotii clasici raman preferati pentru multi barbati.

Care este diferenta dintre boxeri, chiloti clasici si sorturi?

Chilotii clasici au o croiala tip slip si difera fata de boxeri sau sorturi prin faptul ca nu coboara pe picior. Daca iubitul tau prefera chiloti clasici, cu siguranta vei gasi ceva pe gustul sau. 

Un set de sorturi barbati sunt un simbol al confortului maxim. Datorita croielii libere, acestea nu strang si nu incomodeaza, astfel incat nu vor restrictiona miscarea.

Un set de boxeri barbati la randul lor sunt extrem de confortabili, eleganti si moderni.  Acestia devin unul dintre cele mai populare articole de lenjerie intima pentru barbati. Fiecare model are o forma anatomica si sunt realizati din materiale de calitate, care nu irita pielea.

De ce merita sa oferi in dar lenjerie intima?

Stiind ca multi barbati nu agreeaza magazinele si shoopingul, poti profita de avantajele incontestabile ale cumparaturilor la distanta, pe care tehnologia moderna le ofera tuturor. Un magazin online are toata lenjeria intima necesara pentru barbati, care va asigura confortul in toate situatiile:

  • Boxeri pentru barbati
  • Chiloti clasici
  • Sorturi confortabile
  • Costume de baie
  • Sosete
  • Pijamale si halate, etc.

Lenjeria intima pentru barbati din bumbac natural si fire de bambus, precum si din materiale sintetice moderne de inalta calitate au calitati igienice excelente si sunt usor de purtat. Designul, croiala si culorile unui set de lenjerie intima barbati sunt, de asemenea, foarte importante pentru multe persoane.

Chiar daca albul, negrul sau griul sunt culorile preferate de baza, nu trebuie sa eziti sa-ti bucuri partenerul si cu alte culori mai vesele si mai amuzante.

Alege chiloti barbatesti, boxeri sau sorturi de marimea potrivita, iar daca nu stii ce marime sa alegi, tabelul de marimi te va ajuta de minune in acest caz.

Astfel, s-ar putea sa te intrebi daca lenjeria pentru barbati este o optiune pentru un cadou, fii sigura ca raspunsul este da!

Poti oferi in siguranta unui barbat atat lenjerie barbati clasica, cat si modele amuzante cu inscriptii si imprimeuri. Important este ca darul sa fie oferit intr-un cadru privat.

Dupa cum te-ai prins, principala conditie este de a prezenta cadoul intr-o atmosfera privata. Sau cel putin avertizeaza despre natura speciala a cadoului, astfel incat destinatarul sa nu-si arate lenjeria intima in fata tuturor celor adunati de sarbatoare.

La fel cum lumea lenjeriei are nenumarate varietati, diferiti barbati au preferinte diferite, iar alegerile lor in materie de lenjerie intima sunt la fel de diverse ca si personalitatile si starile lor de spirit. Unora le poate placea sa poarte lenjerie intima confortabila si cu o croiala libera, in timp ce altii ar putea prefera ceva mai modern si care se pliaza perfect pe corp. Fiecare persoana este diferita, si daca vrei sa oferi ceva cu adevarat pe placul lui, studiaza ce ii place si incearca sa alegi anume acel tip de lenjerie intima pentru un cadou perfect.

FOTO: astratex.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare