Pentru el

#vedete barba #barba barbati #cristi pascu #lumbersexual #barbati sexy

Gata cu barbatii cu barba! Ce se poarta anul acesta

Daca in anul 2015, barba a fost cel mai sexy accesoriu al barbatilor, lucrul acesta se schimba, sustin stilistii. Astfel, barba nu mai este la moda, iar de vina pentru acest lucru sunt tot barbatii. Motivul: nu reusesc sa si-o ingrijeasca asa cum ar trebui, asa ca, in locul unui look neingrijit, mai bine un ten proaspat ras si o tunsoare in trend. Iata ce se poarta anul acesta, potrivit stilistului Cristi Pascu.

Intr-un interviu acordat gandul.info, hairstylistul Cristi Pascu sustine ca anul acesta, barba pierde teren. Nu inseamna insa ca vom vedea doar barbati proaspat rasi, ci doar ca barba lor nu va mai avea vechime. Un look usor neglijent inseamna doar o barba de doua-trei zile.

“Nu mai este un must have să ai barbă. Aceasta este un accesoriu ce trebuie întreţinut, iar bărbaţii sunt destul de neglijenţi şi incomozi cu ideea de a sta tot timpul să o aranjeze. Va supravieţui acea barbă de două-trei zile, care dă un aspect de tânăr şi neliniştit unui bărbat”, spune hairstylistul Cristi Pascu pentru Gândul.

In ceea ce priveste tunsoarea, revine un stil ce a mai avut mici rabufniri si in ultimii ani. Barbatii vor purta parul putin mai lung. “Undercut-ul este tunsoarea vedetă a acestui an, adică combinarea tunsorii scurte pe o zonă cu părul lăsat mai lung într-o altă zonă a capului. Justin Bieber şi David Beckham sunt doar două exemple de vedete masculine care au adoptat această tunsoare Undercut”, a mai explicat hairstylistul pentru sursa citata. 

Foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare