Pentru el

#blugi barbati #stil masculin #blugi

Cum se poarta blugii skinny pentru barbati

Desi cand au aparut in moda barbateasca blugii skini si slim pentru barbati s-ar putea sa fi parut un simplu capriciu, acest tip de jeans ramane in trenduri si sunt la mare cautare in continuare. Daca doriti sa va bucurati de aceasta tendinta in moda pentru barbati, exista multe sfaturi si trucuri pentru a purta in mod eficient o pereche de blugi skinny. Mai intai, alegeti o pereche de blugi de barbati subtiri, de calitate, in culoarea si stilul potrivit. Apoi, potriviti blugilor o camasa sau pulover atractiv. In cele din urma, nu uitati accesoriile. Daca sunteti de parere ca jeansii pot fi purtati cu orice model de paltoane pentru barbati nu gresiti, insa daca puneti in aplicare sfaturile de mai jos puteti avea un look barbatesc modern si plin de stil.

 

1. Alegeti culoarea. Blugii buni si modelele bine croite vor atrage mai multa atentie asupra picioarelor si a outfitului pentru o noapte in oras. Culorile intunecate, pe de alta parte, pot functiona pentru ocazii mai formale sau pentru un aspect mai clasic.

Blugi skinny se gasesc adesea in culori diferite, cum ar fi bleumarin, gri, antracit si in mai multe modele. Aceste stiluri pot functiona pentru un stil obisnuit.

Daca purtati blugi skinny intr-un cadru mai formal, optati pentru culori mai intunecate, cum ar fi negrul sau bleumarin.

2. Alegeti un stil standard pentru un aspect versatil. Daca doriti blugi pentru o varietate de ocazii, ramaneti la stilul standard. Blugii skinny barbatesti standard sunt confectionati, in general, din bumbac 100%, cu un grad mai mic de ingustare in apropierea gleznei. Ei arata asemanator cu blugii clasici si, prin urmare, pot fi purtati intr-o varietate de ocazii. Modelele standard tind sa atraga mai multa atentie asupra tinutei in ansamblul ei decat doar asupra blugilor.

3. Investiti in blugi in culori inchise pentru un look alternativ. Daca doriti ceva in stil rocker, cautati nuante mai intunecate de blugi skinny. Atat taieturile super-skinny cat si cele standard se gasesc in culori inchise, cum ar fi negrul. Pe langa faptul ca ofera o vibratie alternativa, blugi inchisi la culoare tind sa se potriveasca bine cu o varietate de culori.

4. Cautati modele de blugi cu detalii. Unii blugi skinny sunt decolorati sau rupti. Daca doriti ceva mai putin casual si pentru a avea un aspect tineresc, aceste modele pot fi o alegere excelenta.

5. Alegeti marimea corecta de blugi. Gasiti blugi care sa va puna in valoare corpul. Blugii skinny cad in diferite puncte la talie. In functie de silueta, alegeti o taietura care se potriveste corpului in general. Gasirea unei perechi de blugi subtire care sa se potriveasca conformatiei dumneavoastra este o chestiune de experimentare. Este posibil sa incercati cateva perechi pentru a vedea care linia de talie este cea mai confortabila si mai potrivita.

6. Luati in considerare culoarea blugilor. Atunci cand alegeti hainele pentru partea superioara, alegeti camasi, pulovere sau camari care merg excelent la culoarea blugilor. Blugii de culoare neagra se potrivesc bine cu o varietate mare de culori. Daca purtati blugi in nuante deschise, alegeti o camasa intr-o culoare similara sau un top neutru.

De exemplu, daca purtati un pulover galben, imperecheati-l cu blugi negri. imperecheati blugii deschisi cu un top neutru intr-o culoare ca alb sau negru.

7. Purtati un tricou sau un pulover usor pentru un aspect simplu, dar plin de efect. Un pulover usor sau un tricou poti fi usor purtate cu blugi skinny pentru o zi mai calda sauo tinuta mai confortabila. Tricourile mai usoare se imperecheaza bine cu blugi skinny, deoarece taierea si stilul sunt similare.

8. Purtati accesorii. Lucruri cum ar fi fularele, ochelarii de soare si incaltamintea potrivita pot spori impresia unui aspect ingrijit si atractiv.

O pereche de blugi de calitate este o adevarata investitie in garderoba oricarui barbat, pentru ca aproape ca nu exista ocazie in care acestia sa nu poata fi purtati.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare