Pentru el

#asortare haine #stil masculin #haine

Stil masculin - Cum sa asortezi corect hainele, in functie de culori

Asortarea hainelor nu este deloc usoara, mai ales cand vrei sa fii prezentabil si sa arati mereu bine. Toamna, cand temperaturile scad si barbatii sunt nevoiti sa poarte si un sacou, lucrurile se complica si mai mult. Iata cum poti asorta corect hainele, in functie de culori.

 

Asortarea cu maletele maro

Maletele maro sunt malete care au aparut in tendinte recent in moda barbatilor. Desi pare putin ciudat pentru ca acestea au existat intotdeauna, acestea au parut probabil ceva mai dificil de asortat la inceput.

Adevarul e ca maletele bej inchis nu merg asortate oricum. O  maleta maro iese foarte bine in evidenta intr-o tinuta dar in alta tinuta poate sa provoace un haos stilistic.

Maletele bej se asorteaza minunat cu sacourile mai deschise la culoare pentru ca acestea le vor scoate cel mai bine in evidenta.

Din punctul nostru de vedere, daca ai o maleta bej inchis, aceasta trebuie sa fie vedeta tinutei pentru ca nicio alta piesa vestimentara care s-ar asorta cu aceasta maleta nu ar iesi mai bine in evidenta.

Asortarea cu maletele albastre

Nuantele de albastru nu sunt neaparat culori tomnatice. Cu siguranta ca atunci cand vedeti o camasa de barbati bleu nu va ganditi la toamna. Sunt barbati care se plang de faptul ca toamna nu mai pot purta haine din zona ,,tropical’’ care au culori vibrante. Haine abia cumparate in vara care tocmai ce a trecut.

Culorile vibrante sunt minunate vara si primavara dar asta nu inseamna ca ne cumparam haine colorate pentru a le purta numai vara.

Nuantele de albastru, de la bleu pana la bleumarin merg combinate foarte bine cu nuantele monocrome, specifice toamnei.

Poti combina o camasa bleu cu o vesta bleumarin atunci cand alegi sa porti un sacou bej. In partea de jos poti jongla fie tot cu pantaloni bleumarin, fie maro, gri sau poate chiar kaki.

Adauga si o cravata maro pentru ca nu multe persoane indraznesc sa o adauge tinutei lor!

Asortarea cu maletele inchise la culoare sau negre

Fie ca vorbim de bleumarin inchis sau negru, atunci cand vine vorba de o maleta, asortarea e destul de simpla. Si asa ar si trebui sa ramana. Pastreaza totul cat mai simplu, asortand in nuante monocrome. Poti folosi si imprimeuri insa ideal de purtat ar fi pantalonii in carouri gri pentru a completa tinuta si a pastra un stil atat casual cat si elegant, ne sfatuiesc designerii don-men.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare