Pentru el

#camasa #stil feminin #cravata #asortare cravata #cum asortez cravata

Cum sa asortezi corect cravata cu camasa

Una dintre cele mai mari probleme pe care le intampina barbatii in ceea ce priveste vestimentatia, in special cea eleganta, este asortarea camasii cu cravata. De cele mai multe ori, acestia fac combinatii bizare si extrem de inestetice. Iata cateva moduri de a asorta corect cravata cu camasa perfect:

1. Combinatii pe contraste

Aceasta este una dintre cele mai populare combinatii, pe care o poti folosi in fiecare zi. Astfel, combina o camasa alba cu o cravata albastra. Aceasta combinatie este sic, eleganta si ofera un aspect foarte ingrijit. De asemenea, in ceea ce priveste combinatiile pe contrast poti sa experimentezi si alte tipuri de nuante, precum galben pe albastru, pe purpuriu sau pastel roz.

2. Ton pe ton

In cazul in care nu vrei sa te complici cu nuante prea multe, cel mai bine alegi o combinatie de ton pe ton. Aceasta te poate scapa in orice moment si este perfecta pentru orice tip de ocazie. De asemenea, poti incerca si alte tonuri, insa sa pastrezi linia culorilor similare.

3. Cravatele cu model

Atunci cand alegi o cravata cu model trebuie sa fii foarte atent la nuanta pe care o are camasa, deoarece trebuie sa tii cont de schema de culori finala. Asadar, daca nu doresti sa realizezi o discrepanta foarte mare, ar trebui sa alegi o camasa care sa aiba aceeasi nuanta cu modelul din cravata.

4. Camasile colorate

La fel ca si in cazul cravatei cu model, atunci cand ai o camasa in mai multe nuante este bine sa alegi o cravata intr-una dintre culorile ce se regasesc pe camasa. Incearca cu orice pret sa nu te indepartezi de la tonurile camasii, deoarece vei crea un contrast total inestetic. De asemenea, o cravata mata ar fi ideala, deoarece s-ar plia perfect cu materialul din care este confectionata camasa, iar contrastul nu va mai fi atat de mare.

5. Evita combinatiile cu modele similare

In general este bine sa eviti alegera unei camasi si a unei cravate cu acelasi model. Incearca sa variezi in privinta acestui aspect, insa nu face prea multe combinatii de culori, deoarece acestea trebuie sa aiba legatura intre ele mai ales in ceea ce priveste cromatica.

Sursa foto: askandyaboutclothes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare