Pentru el

#alegere ceas #ceas #ceas de mana

Cum alegi ceasul perfect pentru tine?!

Atunci cand iti alegi un ceas trebuie sa ti cont de foarte multe aspecte, pentru ca acesta sa-ti fie potrivit, si pe plac.

Tocmai pentru a te ajuta sa faci acest lucru, majoritatea site-urilor de unde iti poti cumpoara un ceas iti pun la dispozitie anumite filtre pe care poti sa le aplici pentru a-ti gasi ceasul pe care ti-l doresti.

Bineinteles ca inainte de toate, trebuie sa fi atent la site-ul de pe care alegi sa cumperi ceasul. Trebuie sa fie un site autorizat, sa iti ofere toate componentele necesare coletului, adica cutia ceasului originala, garantie, factura etc.

O buna optiune de site de pe care poti sa-ti achizitionezi un ceas este Ceasmania.ro, site-ul distribuitorilor oficiali de ceasuri Guess in Romania, deoarece poti sa ai siguranta ca iti vor pune la dispozitie ceasuri originale, indeplinind toate cerintele necesare pentru a te increde in ei.

Pe site-ul lor vei gasi 46 de brand-uri de ceasuri din care poti alege, si o multitudine de filtre pe care le poti aplica pentru a gasi ceasul potrivit tie.

Poti incepe filtrarea de unde doresti in functie de cerintele pe care le ai, daca nu pui pret pe brand si vrei un ceas care sa se potriveasca stilului tau de viata sau meseriei tale, poti incepe cu tipul mecanismului ceasului, materialul curelei, rezistenta la apa, materialul geamului ce acopera cadranul, si multe alte optiuni din care poti alege pentru a-ti construi ceasul de care ai nevoie.

In functie de necesitatile tale poti alege functiile pe care le doresti ca ceasul tau sa le aibe, de exemplu daca esti o persoana care calatoreste foarte des poti alege un ceas cu doua fusuri orare sau chiar 3.

Poti deasemenea sa iti pui in filtru bugetul pe care il ai la dispozitie, iar dupa aceasta sa revi la completarea celorlalte filtre care se vor imputina in functie de bugetul pe care esti dispus sa il aloci in aceasta directie.

Daca esti interesat de ceasurile din categoria “ceas dame” poti puncta aceasta optiune inca de la inceput, incearca sa fii practic si sa folosesti toate instrumentele pe care le ai la dispozitie pentru a pierde cat mai putin timp in a lua decizia corecta a achizitionarii ceasului de care ai nevoie.

Mai mult daca ai un buget pe care trebuie sa il respecti atunci optiune filtrelor este cea mai buna, astfel vei avea siguranta ca il vei respecta si nu iti vei face inima rea trecand prin toate paginile cu ceasuri ce nu iti sunt la indemana.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului