Pentru el

#stil maculin #culori pastelate

Culori pastelate si accente tropicale! Noile trenduri in materie de moda pentru barbati

Sa porti culori pastelate in nuante de roz, bleu, portocaliu  sau mov nu inseamna sa ai un stil excentric sau iesit din tiparele clasice, ci inseamna sa iti exprimi personalitatea alegand piese vestimentare unice, pline de culoare, care te ajuta sa te faci remarcat si care te avantajeaza in foarte multe situatii.

Culorile pastelate sunt despre vara, iar roz este culoarea purtata de marele Gatsby, in celebra nuvela care a cucerit intreaga lume. Alege sa porti culori pastelate vara aceasta si nu vei regreta!

Culori tropicale

Perioada in care barbatii erau nevoiti sa poarte culori anoste au apus de mult, ceea ce este un lucru bun, intrucat ei pot avea varietate in garderoba si isi pot exprima liberi stilul. Piesele vestimentare in culori deschise sunt cu siguranta o alegere foarte buna pentru sezonul cald, in special vara, cand au loc foarte multe evenimente in aer liber.

Un sacou, o vesta in culori tropicale te va ajuta sa ai un look degajat si natural, potrivit pentru un eveniment deosebit, cum ar fi o nunta sau un botez. Un sacou roz piersica, de exemplu, este o culoare care cu siguranta te va ajuta sa te faci remarcat si care va exprima un stil nonconformist.

In plus, un sacou albastru pastel este cu siguranta un motiv foarte bun sa renunti la clasicele costume negre, navy sau gri si cu siguranta aprecierile nu vor intarzia sa apara.

Este de la sine inteles ca nu mai trebuie sa explicam necesitatea unui sacou negru in garderoba masculina, deoarece aceasta alegere este cu siguranta una foarte potrivita in numeroase situatii. Insa tinutele in culori deschise, cum este cazul sacoului albastru pastel, nu sunt de ignorat.

Daca nu iti doresti sa faci o schimbare foarte mare de stil si nu esti adeptul purtarii unui sacou roz, poti sa alegi un sacou bej, pe care sa il asortezi la pantaloni Chinos sau la perechea preferata de blugi. Mai mult decat atat, poti sa optezi pentru diferite nuante pastelate, de la cele deschise pana la cele inchise, astfel incat sa ai un stil care te caracterizeaza si o tinuta in care te simti bine.

Un motiv foarte bun pentru a purta culori pastelate este acela ca vei avea un look relaxat, iar stilistii vestimentari recomanda aceste culori calde in garderoba masculina.

Este esential insa ca sacoul sau costumul sa fie croite pe masura ta, motiv pentru care cea mai buna alegere sunt piesele vestimentare care au croiala slim fit. Poti, de asemenea, sa apelezi la serviciile unui personal tailor.

Te pregatesti pentru un eveniment?

Vara este cea mai buna perioada sa renunti la piesele vestimentare din tesaturi si fibre grele si sa le inlocuiesti cu cele realizate din materiale mai subtiri, care iti asigura confort si libertate de miscare. Iar costumele, sacourile si camasile DON MEN in culori deschise trebuie sa se afle pe lista ta de cumparaturi, daca nu le ai deja in recuzita.

Vei fi astfel foarte elegant si cu siguranta vei fi laudat pentru alegerea facuta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare