Pentru el

#barbati #sezon estival #costume de baie #vara 2011 #costume de baie barbatesti

Costume de baie barbatesti pentru vara 2011

Daca vrei sa fii o aparitie trendy pe plaja, la strand sau la piscina in acest an, afla ce costume de baie barbatesti sunt cele mai apreciate de stilisti in vara 2011.

In ultimii doi ani, costumele de baie barbatesti si-au pierdut atat din lungime, cat si din volum. La fel ca si legatura vazuta de stilisti intre starea economiei si lungimea fustelor, criza a atacat bermudele lungi si le-a ridicat peste genunchi in acest an.

Chiar daca s-au scurtat in partea de jos, costumele de baie din acest an au si coborat talia. Cele mai sexy costume de baie din aceasta vara sunt cele purtate pe solduri.

Afla care sunt cele mai trendy costume de baie barbatesti in vara 2011.

 

Costume de baie barbatesti - Culori
 

In acest sezon, culorile indraznete sunt au fost combinate de designeri pentru a obtine rezultate spectaculoase, dar nici pastelurile nu au fost ignorate.

Albul a fost ales de multi designeri pentru costumele de baie barbatesti multicolore ca "zona neutra" cu ajutorul careia au imbinat mai multe nuante puternice.

Pastelurile sunt un alt trend important al sezonului. Costumele de baie in culori pastelate sunt recomandate insa pentru cei care au obtinut deja un bronz reusit sau au o nuanta mai inchisa a pielii. Tenul palid nu va fi pus in valoare de pasteluri.

D&G au ales culori indraznete, ca rosul puternic, care pot fi puse in valoare cel mai bine de espadrile simple, albe.

Pentru ca cele mai multe costume de baie sunt fabricate din nylon, elastan si polyester, nu ignora nici acest lucru cand alegi slipul potrivit. Fibrele sintetice absorb mai bine radiatiile solare, astfel ca un costum de baie complet negru iti va creste simtitor temperatura.

Foto: www.fashionbeans.com


Costume de baie barbatesti – Imprimeuri
 

Imprimeurile cele mai cautate in aceasta vara sunt tabla de sah, dar si formele geometrice abstracte.
Dungile verticale sunt un alt trend important al verii, utilizat din belsug in colectia de costume de baie Dsquared.

Imprimeurile etnice si florale sunt alte tendinte utilizate din plin de designeri pentru costumele de baie barbatesti in aceasta vara.

Cand iti alegi costumul de baie pentru sezonul 2011, tine cont in primul rand de modul in care te vei simti in el. Imprimeurile geometrice abstracte sau cele cu picatele sunt de preferat doar daca cel ce le poarta se simte bine cu ele si sunt o extensie naturala a stilului personal.

 

Cum sa-ti alegi costumul de baie
 

Daca vrei sa urmezi tendintele in materie de costume de baie barbatesti in acest sezon, alege dintre modelele care sunt mai scurte de genunchi.

Alege culorile care iti pun in valoare tenul: nuante mai inchise pentru cei care nu au apucat inca sa se bronzeze si pasteluri pentru pielea maslinie.

Tine cont de modul in care costumele de baie iti pun in valoare corpul. Un corp atletic va fi subliniat cel mai bine de un costum de baie scurt. Pentru barbatii cu picioare groase, stilistii recomanda costumele de baie care coboara pana aproape de genunchi.

Foto: www.fashionbeans.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare