Pentru el

#moda barbati #primavara-vara 2011 #blugi rupti

Cele mai neinspirate tendinte in moda masculina in 2011

 

Daca ai aflat deja care sunt cele mai hot trenduri in moda masculina in 2011, afla care sunt cele mai neinspirate tendinte pe care trebuie sa le eviti in acest sezon.

Cei mai bine imbracati barbati evita transformarea completa a look-ului in functie de tendintele trecatoare, insa pentru a te mentine trendy, trebuie sa stii si care tendinte sunt "hot" si care trebuie evitate in acest sezon.

Chiar daca unii designeri si stilisti sustin aceste tendinte, ele pot fi nepotrivite pentru multi barbati. Afla care sunt cele mai neinspirate tendinte in moda masculina in 2011.

 

Pantalonii prea stramti

 

Revenirea anilor 1980 in trendurile acestui sezon te poate ajuta sa creezi un look casual trendy, dar are si mai multe capcane, cea mai mare dintre ele fiind pantalonii stramti.

Pantalonii stramti au revenit pe podiumul prezentarilor de moda pentru acest an, dar ei risca mai degraba sa-ti trimita tinuta pe lista de "Asa NU”.

Nici in anii 1980 pantalonii stramti nu au fost pentru cei mai multi barbati o alegere reusita, insa noul sezon aduce o provocare si mai mare: jeggins (jeans + leggins). Pantalonii atat de stramti incat par colanti sunt un element de care trebuie sa te feresti in acest sezon.

Prezenti in colectiile Versace, Burberry Prorsum si Emporio Armani, pantalonii foarte stramti vor arata intotdeauna bine doar pe manechini.

Sursa foto: Socialitelife.com

 

Mustata ciudata

 

La un moment dat, toti barbatii experimenteaza cu parul facial, insa momentul potrivit nu pare a fi sezonul primavara-vara 2011 .

Fie ca este vorba de mustatile lungi si neingrijite sau de cele foarte subtiri, cei mai multi stilisti evita recomandarea acestui trend.

Inainte sa-ti lasi o asemenea mustata, cauta poze cu vedetele cu mustata din anii 1980 si gandeste-te ca si ei credeau ca sunt "cool".

Jonathan Rhys Meyers , James Franco. Sursa foto: Fadedyouthblog.com, En.terra.com

 

Blugii rupti

 

Chiar daca au revenit in tendinte in ultimii ani, look-ul acestui an in moda pentru barbati este bazat pe naturalete si rafinament.

Blugii rupti nu corespund niciunui criteriu al sezonului si daca sunt taiati sau sfasiati prea sus, risca sa lase la vedere lucruri care nu ar trebui sa fie niciodata la vedere: buzunarele. 

Unele femei reusesc sa poarte acesti blugi cu mai multa gratie ca barbatii. Din acest motiv, lasa-le pe ele sa-i poarte.

Sursa foto: Bebetterguys.com, Boloonline.com

 

Tinuta monocolora, cu accesorii asortate

 

Chiar daca portocaliul este una dintre culorile vedeta ale sezonului, tinutele monocolore in 2011 ar trebui sa fie doar negre sau albe.

O tinuta din haine portocalii din cap pana in picioare nu este teoretic considerata un pas gresit, insa daca o accesorizezi si cu o geanta in aceeasi culoare, te apropii periculos de mult de un dezastru stilistic.

Sursa foto: Mens-fashion-tips.com

 

Esarfele cu imprimeuri florale

 

Chiar daca imprimeurile florale sunt unul dintre trendurile cele mai importante in moda feminina de primavara 2011 , esarfele cu asemenea modele ar trebui evitate de barbati.

Imprimeurile florale sunt atat de apreciate pentru... feminitatea lor. Astfel, ele pot da o nota feminina intregii tale tinute sau, combinate cu elemente preponderent masculine, pot deveni acel accesoriu "in plus", pe care femeile stiu sa-l elimine din tinuta lor atunci cand isi verifica look-ul in oglinda, inainte de a iesi pe usa.

Sursa foto: Tressugar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare