Pentru el

#stil #moda barbati #stil masculin # moda barbati 2012 # moda primavara 2012

Ce vor purta barbatii in primavara-vara 2012

Sezonul primavara-vara 2012 va fi unul foarte interesant in ceea ce priveste moda pentru barbati. Designerii fac pentru aceasta perioada cateva propuneri foarte indraznete pentru barbatii care vor sa iasa in evidenta, dar au cativa asi in maneca si pentru cei conservatori, care nu sunt pregatiti sa faca prea multe concesii cand vine vorba despre garderoba lor.

In aceasta perioada se vor purta tesaturile naturale: bumbac, in, matase, si culorile indraznete precum portocaliu, albastru electric, galben si mustar.

Asadar, iata mai multe detalii despre ce recomanda designerii barbatilor in sezonul primava-vara 2012

Tricoul alb

Tricoul alb este o piesa vestimentara care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba niciunui barbat. In functie de croiala si model, acesta poate fi purtat aproape oricand, chiar si la unele evenimente de seara. Tricoul alb il poti purta la o pereche de jeansi prespalati atunci cand iesi cu prietenii in oras, cand mergi la o intalnire sau cand mergi la birou. De asemenea, asortat cu un sacou negru sau belumarin, tricoul alb poate fi purtat si seara, la un eveniment mai sofisticat.

Opteaza pentru tricourile cu anchior adanc - acestea sunt preferatele designerilor in aceasta perioada, indiferent de conformatia ta. Totusi, evita tricourile prea mulate si incearca-le pe cele care iti scot in evidenta trunchiul, dar care au o croiala lejera si nu te strang.



foto : //s7d5.scene7.com/

Pantaloni supradimensionati

Pantalonii supradimensionati sunt printre preferatii designerilor in acest sezon, indiferent ca sunt scurti, lungi sau trei sferturi. Acestia sunt recomandati mai ales in zilele foarte calde - materialul vaporos va permite pielii sa respire, iar in acelasi timp pantalonii supradimensionali vor fi moderni mai ales daca vor fi asortati cu un sacou mulat.



Foto: //www.men-clothing.net/

Incaltari lejere

Indiferent de stilul pe care il adopti, in cazul pantofilor ai mai multe optiuni. Designerii recomanda in aceasta perioada ghetele inalte, asortate cu pantaloni lungi, in culori deschise. De asemenea, poti opta pentru sandalele care iti lasa pielea sa respire si care sunt foarte practice si usor de asortat, atat pantalonilor lungi, cat si celor scurti.



Foto: //www.menfashiontrends.com/
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare