Pentru el

#ceas barbat #ceas #barbat

3 semne dupa care recunoastem un barbat adevarat

Cand iesi in oras, in jurul tau, e plin de barbati frumosi, atragatori, care mai de care mai aranjati si bine imbracati, cu un parfum ametitor lasat in urma lor. Unii mai indrazneti te si abordeaza, insa cum faci sa stii care din ei merita atentia ta? Sunt cateva semne pe care e bine sa le ai in vedere atunci cand cunosti o persoana noua.

In primul rand, un barbat adevarat, nu va apela la trucuri de agatat ieftine. El isi va exprima interesul intr-un mod elegant, poate amuzant, dar oricum ingenios, adecvat situatiei in care va gasiti. Este important sa stim a face diferenta intre un barbat imatur, care are ca hobby principal culegerea a cat mai multor femei in colectia sa si un barbat care isi doreste cu adevarat sa te cunoasca pe tine, care face, prin abordarea ta, o exceptie de la comportamentul sau de zi cu zi. In functie de cum vei fi abordata, tu vei raspunde, pozitiv sau nu. Trebuie sa recunoastem ca ne incanta atentia persoanelor de sex opus, insa acordata in mod inteligent, smulgandu-ne si un zambet.

In al doilea rand, observa detaliile. Este important ca barbatul care te abordeaza sa fie ingrijit, atent la felul in care arata, in care se misca, fara, insa, a trece in extrema cealalta, a metrosexualilor. Nicio femeie nu isi doreste un barbat care sa stea mai mult timp in oglinda decat ea, nu-iasa? Fii atenta la vestimentatia lui. Hainele sunt curate, proaspat calcate? Accesoriile pe care le poarta ar fi de preferat sa fie minimale, un ceas barbatesc fiind mai mult decat suficient. Pantofii lui sunt ingrijiti, curati? Iar parfumul sau te imbata de placere sau a exagerat aplicandu-l incat te face sa ai senzatia de greata cand se apropie de tine? Fii atenta si la manichiura lui, unghiile roase si neingrijite denota un caracter impulsiv, un barbat nerabdator si agitat, pe cand niste maini frumoase, dar, in acelasi timp, masculine, sunt ceea ce iti doresti sa te atinga pe pielea ta fina.

Nu in ultimul rand, important este ceea ce iti spune instinctul tau atunci cand vorbesti cu noua ta cunostinta. Daca prezenta lui te agaseaza si nu iti face placere sa conversezi nici cinci minute cu el, este clar ca nici mai departe nu va merge. Daca, insa, dialogul vostru curge normal, placut, timp de un ceas sau poate si mai bine, inseamna ca domnul merita si o a doua sansa de la tine.

Haide, da-ti voie sa fii fericita! Iesi afara din casa, mergi la petreceri, la cumparaturi, da-ti voie sa fii vazuta si curtata, pentru ca sarbatorile se apropie cu pasi repezi si nu ai vrea sa le petreci in compania pisicii, in fata televizorului, nu-iasa? Mai ales ca ai pus ochii pe un ceas Guess dama din noua colectie si speri ca Mosul sa ti-l aduca de Craciun. Daca insa nu reusesti pana atunci sa iti gasesti un partener, nu uita sa iti faci tu singura un cadou! Magazinele de ceasuri de mana sibijuterii de genul B&B Collection, Edifice, Sabrini, sunt destinatiile tale pentru luna cadourilor.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare