Pentru el

#ceasuri demana # ceas barbatesc #ceas

3 motive pentru a purta ceas de mana

Cu totii avem nelipsitele telefoane mobile in geanta sau buzunar, aparate ce ne arata ora, data, mesajele, alarmele si multe alte lucruri mai mult sau mai putin utile. Asa ca, pentru ce ar trebui sa purtam ceas de mana, s-ar putea intreba oamenii practici. Noi venim cu trei motive dintre cele mai importante pentru care ceasul de mana este indispensabil.

 

In primul rand, smartphoneul aflat in buzunarul tau, ar putea ramane fara baterie si stim cu totii ca acest lucru se intampla aproape zilnic. Cand ne e lumea mai draga, telefonul incepe sa scoata acel enervant sunet prin care ne spune ca bateria noastra este in stadiu final. Daca nu facem parte din oamenii ce poarta ceasuri demana, vom fi cu totul rupti de prezent, nestiind in ce cadru temporal ne aflam, lucru care poate deveni foarte frustrant.

Un al doilea motiv pentru care ceasul de mana este o alegere obligatorie, este utilitatea lui. Cand avem deja mainile pline de cumparaturi, ne va fi aproape imposibil sa cautam si telefonul din geanta pentru a afla cat este ora. La fel si cand suntem la volan, ne va fi mult mai usor sa observam incheietura mainii pentru a consulta ora, decat a ne distrage atentia prin utilizarea telefonului mobil, lucru ilegal de altfel.

Nu in ultimul rand, ceasul de mana este un accesoriu ce poate defini stilul unei persoane. Fie ca preferam stilul sport, casual sau clasic, colectiile de ceasuri disponibile pe piata sunt numeroase, iar brand-urile cunoscute sunt la un pas de a intra in garderoba noastra, mai ales profitand de reducerile de sezon. Astfel, fie ca sunteti in cautarea unui ceas barbatesc, fie ca sunteti o doamna, va fi foarte usor sa va gasiti un produs de calitate pe placul dumneavoastra.

Daca v-am convins cat de necesar este un ceas de mana, fie ca il alegeti pentru partea sa practica, fie ca il doriti ca accesoriu care sa va intregeasca tinuta, recomandarea noastra este alegerea produselor originale. De exemplu, in colectia de ceasuri Guess se gasesc modele pentru toate gusturile si pentru toate stilurile, de la sport pana la extravagant.

Magazinele de specialitate din care puteti achizitiona ceasuri de mana originale sunt cele din marile centre comerciale de pe teritoriul intregii tari, cum sunt Be in Time, Splend’or, B&B Collection, Sabrini sau Edifice. Acolo veti gasi personal amabail care va veni in intampinarea dumneavoastra pentru a face cea mai buna alegere, iar produsul achizitionat va fi de calitate, cu garantia originalitatii sale.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare