Pentru el

#stil masculin #tinute barbati #tinute barbatesti

3 idei de tinute barbatesti cu stil pentru primavara aceasta

Este primavara si acest sezon ii indeamna intotdeauna la ideea de combinatii vestimentare noi chiar si pe barbati. Acest anotimp este preferat de majoritatea persoanelor, fiind un moment in care cu totii renuntam la articolele vestimentare groase si abordam un stil mult mai lejer, in ton cu temperaturile de afara. Si cum nu trebuie sa uitam ca primavara este, totusi, un anotimp de tranzitie, ne-am gandit sa-i inspiram pe reprezentantii sexului masculin cu cateva idei de tinute cu stil pentru primavara aceasta. Iata cum poti iesi in evidenta prin aceste tinute barbatesti!

1.   Tinute barbatesti in stilul casual pentru primavara

Primavara este anotimpul ideal pentru abordarea tinutelor casual, in care sa te simti confortabil, indiferent ca iesi in oras cu prietenii sau mergi la birou. Tinutele de primavara sunt extrem de versatile, oferindu-le barbatilor oportunitatea de a fi usor maleabili din punct de vedere vestimentar. Totusi, trebuie sa ai grija, pentru ca de multe ori primavara poate fi destul de imprevizibila si nu se stie cand tinuta ta casual de primavara-vara va avea nevoie de un articol din garderoba de iarna!

O tinuta casual barbateasca ideala pentru acest sezon este caracterizata de articole precum gecile de primavara, incaltari potrivite pentru primavara si camasi subtiri. O camasa casual subtire, o pereche de jeans negri slim fit, o pereche de incaltari Dr. Martens si o geaca de piele pot constitui tinuta casual ideala pentru primavara. Desigur, pentru o tinuta casual de seara, poti adauga tinutei tale si cateva elemente glam, precum un trenci casual-classy, o esarfa sau o palarie, ce pot oferi un aer chic barbatesc tinutei tale casual de primavara.

2.   Tinute barbatesti in stilul office pentru primavara

Stilul office este un stil recomandat oricarui barbat vrea sa ofere o aparitie demna, ce transmite incredere in sine. In general, elementele vestimentare de primavara ale stilului office sunt costumele subtiri, camasile subtiri de tip office, pantofii de primavara si accesorii smart precum cravata. Astfel de articole sunt cele care contureaza un look office barbatesc, ideal pentru acest sezon.

Formeaza si tu o tinuta office barbateasca pentru primavara si combina o camasa office, un costum subtire intr-o paleta neutra si o pereche de pantofi de primavara. Daca esti in impas la capitolul incaltaminte, gasesti pe footshop.ro o multime de modele ce vor completa perfect tinuta ta office de primavara. Desigur, daca te indrepti spre birou, poti opta oricand pentru un look usor casual, compunandu-ti tinuta dintr-o pereche de jeans indigo, un tricou simplu alb, un sacou de culoare neutra si o pereche de sneakers albi.

Daca te indrepti spre o intalnire de afaceri, in schimb, iti sugeram sa optezi pentru un outfit ceva mai pretentios decat pentru o zi normala la birou. Alege o camasa subtire eleganta, un costum in nunate sobre si o cravata eleganta.

3.   Tinute barbatesti in stilul elegant pentru primavara

La fel ca si in cazul stilului casual, exista o multime de piese vestimentare menite sa creezi un outfit elegant. Daca urmeaza sa participi la un eveniment important, elemente precum costumul, camasa si pantofii eleganti nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta. Desigur, exista numeroase variatii ale costumelor, atat in functie de sezon, cat si de evenimentul la care participi.

Astfel, in timp ce pentru o tinuta eleganta pentru birou optezi pentru un costum primavaratic subtire, o camasa simpla si o pereche de pantofi eleganti, pentru evenimente precum o nunta, va trebui sa optezi pentru articole vestimentare ceva mai extravagante si sa-ti formezi tinuta dintr-o camasa eleganta, un costum lucios din punct de vedere cromatic, pantofi eleganti din piele si accesorii fine precum cravata din materiale stilate, papion sau butoni eleganti pentru camasa.

Speram ca am reusit sa te inspiram cu aceste tinute barbatesti cu stil pentru primavara si ca vei face cele mai reusite combinatii de piese vestimentare in acest sezon, indiferent de stilul ales sau de activitatile pe care le desfasori!

Imaginea poate fi descarcata de aici.

Sursa foto: Shutterstock.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare