Pentru ea

#tinute #toamna #stil feminin

Work hard, play elegant. Tinute feminine pentru o toamna de poveste

Brandul vestimentar Milla Milla propune romancelor o toamna feminina printr-o noua colectie lansata in luna octombrie ce aduce noi elemente de design si texturi. In plus, tinutele de birou si de petrecere ajung acum mult mai rapid la cliente gratie externalizarii serviciului de impachetare si livrare contractat de Milla Milla.

 

Brandul fashion autohton Milla Milla le invita pe romance la un octombrie plin de feminitate si culoare, in acelasi aer stilistic armonios si gratios al modei anilor ’50 cu care designerul Ludmila Corlateanu si-a incantat si obisnuit publicul. Cea mai recenta colectie lansata sub semnatura sa cuprinde 14 modele noi de rochii, atat pentru birou, cat si pentru petreceri.

„Rochiile de birou sunt un model clasic Milla Milla caruia i-am aplicat cateva schimbari: am adaugat platca si mansetele albe, elemente care le-au adus un plus de seriozitate. Insa noua ne plac modelele versatile, astfel incat noile rochii de birou pot fi adaptate foarte usor la situatii obisnuite, de zi cu zi, prin accesorizarea cu incaltaminte casual”, explica designerul Ludmila Corlateanu, fondatorul brandului Milla Milla.

Detaliile albe, delicate, au aparut si pe rochiile de ocazie ale noii colectii, insa elementul distinctiv pentru destinatia lor festiva este decolteul in forma de inima care duce imediat cu gandul la moda anilor ’50, un adevarat boost de feminitate pentru clientele Milla Milla.

Materiale si imprimeuri in tendite pentru rochii in stil autentic, mereu valabil

Materialele folosite la fabricarea modelelor din noua colectie sunt bazate 100% pe tesatura de bumbac, iar imprimeurile sunt adaptate tendintelor in moda ale toamnei 2022: carouri si flori.  

„Pentru unele dintre rochiile proaspat lansate am folosit carouri Vichy clasice, elementul care imbina perfect aerul fashion al anilor ’50 cu una dintre principalele directii de design ale modei internationale din aceasta toamna. Gama cromatica disponibila pentru acest imprimeu este ofertanta: bleu, roz, turcoaz, verde si grena, pentru orice stare de spirit a clientelor noastre”, declara designerul Ludmila Corlateanu.

Patru dintre modelele colectiei sunt din seersucker, bumbac gofrat extrem de placut la atingere, care confera hainelor marele avantaj ca nu necesita calcare. Rochiile din seersucker sunt usoare, lasand pielea sa respire, aspect extrem de important mai ales pentru zonele in care croiala rochiei este foarte apropiata de corp: trunchi, talie. Rochiile fabricate din acest material si care fac parte din colectia de octombrie sunt disponibile in nuantele: verde fistic, roz, bleu si negru.

Odata cu colectia de octombrie, o alta noutate pe care brandul fashion o aduce cu mare bucurie la cunostinta publicului este externalizarea serviciului de impachetat si livrare. Acest fapt va permite clientelor sa primeasca in cea de-a doua zi lucratoare comenzile efectuate pe https://www.millamilla.shop, singurul magazinul online prin care se vand creatiile brandului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare