Pentru ea

# 102 by andrei spiridon # moda bucuresti # designer bucuresti #andrei spiridon

Vrei sa arati ca un top model? Tinutele care te vor face sa te simti ca pe podium

De multe ori te uiti in dulap si exclami exasperata ca "nu ai cu ce sa te imbraci". Inspiratia insa este mai aproape decat crezi atunci cand reusesti sa te regasesti in creatiile unui designer care aduce pe podiumul de moda accente din moda strazii, alaturi de combinatii inedite de culoare si texturi. 

Astfel, ostentativa, dar in acelasi timp delicata, colectia „102” by Andrei Spiridon imbina culori sublime, croieli clasice si materiale senzuale, menite să surprindă atat latura rafinata, cat si cea exploziva a unei femei.

Situându-se la zona crepusculară dintre primăvară şi vara, noua colecţie cuprinde ţinute adaptate pentru orice moment important sau obişnuit al zilei. Acestea transpun originalitatea în formele ei cele mai plăcute, evidenţiată de detaliile surprinse pe fiecare piesă în parte. „102” are o semnificaţie aparte prin care designer-ul îşi doreşte să transmită numai vibraţiile pozitive ale creativităţii.

Andrei Spiridon a studiat modă la una dintre cele mai prestigioase şcoli de modă din Milano, lucrând cu nume notorii din industrie, fapt ce l-a determinat să se întoarcă în ţară şi să îşi creeze propriul brand, o expresie a seducţiei, misterului, inovaţiei şi luxului.

Iata cateva piese pe care cu siguranta le poti purta atunci cand vrei sa te simti speciala, unica, optimista, copilaroasa sau sofisticata: 

Colecţia este disponibilă online pe  //www.andreispiridon.com sau pe Facebook aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare