Pentru ea

# pasionati de cumparaturi #vesti bune #shopping

Vesti bune pentru pasionatii de shopping. Se deschide un nou magazin Calvin Klein Underwear

Calvin Klein, Inc. anunta deschiderea unui nou magazin Calvin Klein Underwear in Baneasa Shopping City prin Sarkk Srl, parte din Sarkk SA, distribuitorul exclusiv Calvin Klein in Romania. Magazinul este cel de-al 8-lea magazin al brand-ului din tara.

Calvin Klein Underwear este cea mai noua destinatie shopping de design underwear. Talia distinctiva, purtata de milioane de femei si barbati din toata lumea, este simbolul liniilor de lenjerie Calvin Klein Underwear. Noul magazin este situat la primul etaj si ofera o gama completa de lenjerie moderna de corp pentru barbati si femei, costume de baie, dar si imbracaminte de noapte si de casa – item-uri emblematice reinterpretate pentru a celebra individualitatea colectiva. Cu un design universal care complementeaza orice silueta, cele mai recente colectii Calvin Klein Underwear disponibile in noul magazin ofera satisfactie instanta si un look iconic.

Linia Calvin Klein Underwear este cunoscuta la nivel mondial printr-o estetica minimalista si provocatoare, specifica brand-ului, si mereu ofera consumatorilor modele inovatoare de o calitate si croiala superioare.

Cel de-al 8-lea magazin al brand-ului situat in Baneasa Shopping City urmeaza conceptul de design Calvin Klein, prezentand publicului o estetica moderna si sofisticata, ce comunica AND-ul contemporan si minimalist specific brand-ului.

Dedicat persoanelor care indraznesc sa-si exploreze creativitatea si care isi doresc in garderoba item-uri statement, abandonand anonimitatea stilistica, magazinul Calvin Klein Underwear din Baneasa Shopping City devine cea mai hot destinatie de shopping.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului