Pentru ea

#loredana groza #elena gheorghe #alexandra stan #coafuri #giulia #andreea balan #showbiz # coafuri vedete

Vedetele dau tonul noilor coafuri. Intampina si tu sezonul rece cu o schimbare

Odata cu debutul sezonului rece, la majoritatea persoanelor apare si nevoia de schimbare. Asadar, cel mai la indema lucru este look-ul. Multe dintre vedete si-au creat chiar un obicei in acest sens la inceput de sezon rece. Iata prin ce transformari au trecut vedetele autohtone pentru a intampina cum se cuvine Sarbatorile de iarna:


1. Loredana Groza

Loredana Groza este una dintre artistele autohtone care mereu vin cu surprize in ceea ce priveste look-ul. De aceasta data, schimbarea pe care a facut-o este una surprinzatoare. Artista a adoptat o tunosoare pixie, care o schimba total. Vedeta a marturisit ca este incantata de noua sa tunsoare, desi se simte destul de ciudat cu noul look.

"Am mai fost tunsa, dar nu atat de scurt. Ma simt superb, atat de usoara si libera", a declarat Loredana Groza.


2. Elena Gheorghe

In acest sezon, si cantareata Elena Gheorghe a renuntat la parul foarte lung. Vedeta a adoptat o coafura mult mai scurta, pana deasupra umerilor si isi poarta parul mai lejer, usor ondulat la varfuri pentru a crea mai mult volum.


3. Andreea Balan

Pentru ca in acest sezon, in materie de coafuri se poarta naturaletea, cantareata Andreea Balan a renuntat pentru o perioada la extensiile de par. Vedeta isi poarta acum parul mult mai natural si mai lejer, prins in doua cozi impletite, fara volumul exagerat cu care ne-a obisnuit.


4. Alexandra Stan

Pentru a scapa de monotonia sezonului rece, cantareata Alexandra Stan a adoptat un look mai indraznet. Vedeta a renuntat la blond si s-a facut roscata. Coafura artistei este una mai lejera, insa de efect, care se aliniaza noilor tendinte propuse de designeri: coafuri simple, care se realizeaza usor, insa surprinzatoare.


5. Giulia Anghelescu

Cantareata Giulia Anghelescu este si ea o fire foarte inventiva si adepta schimbarilor de look radicale. Daca pana de curand uimise cu o tunsoare punk, rasa intr-o parte, acum artista a adoptat un look mai cuminte: o tunsoare bob, care ii pune in evidenta perfect trasaturile sale atat de fine, in comparatie cu look-ul indraznet de pana acum.




Sursa foto: cancan.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare