Pentru ea

#pantaloni scurti #stil #feminin #moda #tendinte #sezon #vara #sexy

Vara aceasta se poarta pantalonii foarte scurti

Pentru sezonul cald 2010, designerii au mizat foarte mult pe sexualitatea feminina. In majoritatea creatiilor de pe podiumul international caracteristicile de baza au fost taieturile scurte care permit evidentierea formelor si hainele foarte stramte.

Designerii ne resfata astfel cu articole vestimentare ultra sexy tocmai bune pentru a face fata caldurii toride a verii. Ca atare, nu te sfii sa porti topuri stramte, pantaloni foarte scurti sau fuste mini.
 In ceea ce priveste segmentul pantalonilor scurti, trendul pentru acest sezon se imparte in doua categorii: pantalonii scurti, cu talie inalta si taietura retro si cei cu talie joasa, foarte stramti si mulati, in stil disco.

 

Pantalonii scurti si mulati

 

Acest tip de pantaloni se dedica mai mult femeilor indraznete care vor sa-si puna in valoare atuurile cand vine vorba de experimentele vestimentare. Poti aluneca insa foarte usor pe panta vulgarului daca faci combinatiile gresite.

Tocmai de aceea, primul lucru la care trebuie sa te gandesti atunci cand te decizi sa realizezi un outfit cu ajutorul acestei piese vestimentare , este sa nu fie ceva tipator. Alege simplitatea si stai deoparte de lucrurile stridente sau cu decolteu generos. Opteaza mai degraba pentru o camasa sau un tricou atunci cand porti pantaloni foarte scurti si asorteaza-i cu un blazer uni sau cu un sacou barbatesc.

Un alt detaliu important pe care trebuie sa-l ai in vedere sunt pantofii. Pantalonii scurti si mulati reprezinta un avantaj pentru femeile care au picioarele lungi si subtiri. Insa, nu este nevoie sa ai masurile topmodelelor de pe podium, pentru a crea un outfit sexy. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi o pereche de pantofi cu toc inalt. Astfel, picioarele tale vor fi puse in evidenta intr-un mod armonios.Sursa foto: www.gourmettoglam.wordpress.com

Sursa foto: www.gourmettoglam.wordpress.com

Sursa foto: www.elle.com

Sursa foto: www.style.com

 

Pantalonii retro disco

 

In cazul in care nu esti adepta hainelor mulate sau pur si simplu nu agreezi modelul pantalonilor prezentati mai sus, iti poti indrepta atentia asupra acelora retro, in stilul disco. Cu talia inalta si taieturile simple, acesti pantaloni sunt la fel de trendy si chic ca si cei mulati. Pentru un plus de originalitate poti alege sa-i porti cu bretele. Vei crea un look vintage .

Pantalonii retro pot fi asortati cu bluze de matase, camasi in stil boho, veste chic si chiar palarii. In acelasi timp, pentru a crea un efect casual-elegant, poti opta pentru un sacou in stil barbatesc cu revere mari si pantofii oxford. Daca te gandesti la o tinuta pretentioasa, alege sa porti pantalonii retro cu  pantofi cu toc cui si un maieu din dantela sau voal.

Sursa foto: www.gourmettoglam.wordpress.com

Sursa foto: www.filthygorgeousfashion.wordpress.com

Sursa foto: www.filthygorgeousfashion.wordpress.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului