Pentru ea

#alegere costum de baie #costum de baie

Vara 2021: Va vom ajuta sa alegeti un costum de baie

Vara se apropie rapid si trebuie sa va ganditi la alegerea unui costum de baie. Ce culori vor fi la moda anul acesta, de ce nu este suficient sa detineti un singur costum de baie si cum sa alegeti in functie de tipul siluetei dumneavoastra? Lasati-va captivata de citirea randurilor urmatoare si aflati totul.

Ce costum de baie sa alegeti in functie de tipul de silueta? Un singur costum de baie nu este suficient

Cate costume de baie aveti? Unu? Doua? Cand vine vorba de costume de baie, cu siguranta nu este suficient. Daca mergeti la mare vara, stiti ca este practic sa puneti un costum de baie de rezerva in valiza. Toate costumele de baie pe care le detineti ar trebui sa vi se potriveasca perfect si sa va simtiti confortabil in acestea. Ideal este sa schimbati regulat aceste costume de baie. Daca inca purtati unul singur, pana cand acesta se uzeaza, riscati sa va lase in cel mai nepotrivit moment. Deci, mai bine preveniti si obtineti cel putin doua costume de baie in care va veti simti grozav. 

Atunci cand alegeti costumul de baie, concentrati-va pe silueta dumneavoastra.

Figura atletica

Femeile cu o silueta atletica, care au curbe mai putin pronuntate, dar un corp frumos dezvoltat, sunt flatate de costume de baie care le subliniaza feminitatea. Chilotii pe sold si o parte superioara cu armaturi sau un costum de baie intreg interesant sunt variante excelente.

Silueta tip clepsidra

Femeile cu silueta tip clepsidra, adica cele cu umerii la fel de largi ca soldurile, nu trebuie sa se teama sa o dezvaluie - si sa aleaga un top clasic triunghiular, sau un top in stil bardot sau o varianta in jurul gatului , ceea ce face decolteul special. Dar retineti ca varful triunghiular si cel in jurul gatului sunt potrivite pentru femeile si fetele cu sani mai mici, varful triunghiular ar putea provoca revarsarea sanilor dumneavoastra, iar cel din jurul gatului va va afecta spatele. 

Silueta tip mar

Aveti o silueta tip mar? Deci talie mai mare decat bustul si soldurile? Nu va fie teama sa va dezvaluiti corpul si alegeti partea inferioara a costumului de baie cu talia mai inalta, daca nu doriti sa va aratati burtica. Pariati pe tankini, monokini sau costume de baie sport clasice cu spatii rafinate, care va vor alungi optic silueta, si ajutandu-va sa va simtiti sexy.

Modelele la moda

Aveti deja o croiala preferata, dar vreti sa va concentrati pe alegerea modelelor potrivite? V-ati plictisit de culorile clasice si vreti sa incercati ceva mai diferit? Tendinta care ramane in fruntea accesoriilor de plaja si a costumelor de baie este reprezentata de modelele florale. Nu trebuie sa fiti acoperita din cap pana in picioare. Dimpotriva. In cazul costumelor de baie, nu va fie teama sa le combinati cu alte culori, iar daca va plac bikinii, combinati cele doua parti asa cum va place.

Un truc minunat pentru a surprinde cu alte costume de baie de fiecare data este sa cumparati mai multe parti inferioare, intotdeauna intr-o singura nuanta - de exemplu, negru, alb, albastru si rosu. Si apoi cumparati parti superioare viu colorate cu imprimeuri, care, totusi, se potrivesc cu chilotii dumneavoastra. Deci, puteti avea nenumarate combinatii diferite si alegeti intotdeauna cea pe care o preferati in ziua respectiva.

Pe langa modelele florale, tendintele includ si buline, dungi, animal print si, desigur, arcuri. Acestea pot aparea fie in decolteu, fie in mod clasic pe lateral, sub forma legarii chilotilor costumului de baie.

Cum stiti ca le-ati ales pe cele potrivite

Cand testati un costum de baie, retineti ca acesta se va slabi usor in apa. Nu ar trebui sa va stranga foarte puternic cu siguranta, dar ar trebui sa va puteti baza pe acesta si sa nu va fie teama ca va va aluneca de pe umeri sau solduri in timpul primei miscari. Pentru un bikini care se leaga, concentrati-va doar pe croiala, deoarece setati dimensiunea folosind sireturile. Un costum de baie cu o parte superioara care poate fi inchisa nu are aceeasi flexibilitate, de aceea sutienul ar trebui sa copieze bustul perfect. Optati intotdeauna pentru monokini care se aseaza ferm pe abdomen, altfel se vor lasa.

Poate suna complicat, dar daca stiti in care model va simtiti cel mai confortabil, alegerea unui costum de baie poate fi chiar distractiva.

Surse foto: astratex.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului