Pentru ea

#unghii #oja #tendinte manichiura # manichiura dark #manichiura cobalt

Unghii senzationale in sezonul toamna-iarna 2013-2014: top 5 cele mai noi tendinte in manichiura

Vrei sa ai o manichiura de invidiat in sezonul toamna-iarna 2013-2014? Atunci, pune-ti imaginatia si creativitatea in actiune, deoarece ineditul este cuvantul ce caracterizeaza noile tendinte in manichiura. Nu iti fie teama de culorile puternice si cat mai dramatice, deoarece acestea vin sa contrasteze cu monotonia sezonului rece, facandu-te mai feminina. Iata care sunt cele mai noi tendinte in manichiura.

1. Manichiura dark

Culorile inchise sunt nuantele-vedeta in acest sezon. Burgundul, rosul oxblood, caramiziul, verdele kaki sunt perfecte pentru manichiura din aceasta toamna. Daca alegi si o consistenta mata, vei accentua si mai mult efectul surprinzator al acestui tip de manichiura plina de dramatism si senzualitate.


2. Manichiura cobalt

Albastrul este o nuanta-vedeta in sezonul toamna-iarna. Incearca si tu sa iesi din tipare si foloseste nuantele de albastru cobalt, indigo, sau chiar bleumarin. Culorile puternice sunt un must-have in anotimpul rece, deoarece te binedispun si te incarca cu energie pozitiva.

3. Manichiura glitter

Iesi din anonimat in sezonul rece cu o manichiura sic, in stil glitter, stralucitoare. Aceasta este perfecta pentru serile reci. Paietele stralucitoare nu trebuie sa lipseasca nici ele de pe unghiile tale. Ele dau eleganta oricarei tinute, fie de zi, fie de seara.


4. Manichiura verde smarald

Verdele smarald este una dintre cele mai populare nuante in sezonul toamna-iarna 2013. Unghiile tale trebuie sa se alinieze si ele noilor tendinte, asa ca este primordial sa incerci si tu aceasta nuanta, care ofera manichiurii tale o nota distincta si rafinata.


5. Manichiura cu accente metalice

Esti o fire rebela si nonconformista, mereu in cautarea unor lucruri unice, pline de originalitate si foarte indraznete? Atunci, manichiura perfecta pentru tine este cea cu accente metalice, de auriu si argintiu. Fie ca sunt mate sau sidefate, aceste nuante sunt inedite si extrem de interesante. In plus contrasteaza perfect cu monotonia toamnei si albul ametitor al iernii.



Sursa foto: girlsgocrazy.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare