Pentru ea

# tendinte moda #moda vara #moda

Ultimele tendinte in moda pentru aceasta vara

Vara inseamna pentru multi dintre noi calatorii, noi explorari si aventuri, dar si nerabdarea simtita in fata acestora. Cu toate acestea, vara aduce cu ea si obisnuitele zile la birou, drumurile lungi facute intre diverse puncte din oras, intalnirile, sedintele, proiectele care ne retin atentia pana seara, sau cinele cu prietenii si familia.

De foarte multi ani, femeile si barbatii moderni resimt efectele unei vieti agitate, indiferent de anotimp sau de locul in care se afla, iar odata cu acestea si nevoia de a gasi outfit-uri versatile, potrivite oricarui moment si oricarei situatii din zi. Comode, din materiale racoroase, in pas cu trend-ul si totusi atemporale, elegante si practice in acelasi timp, tinutele ideale pentru fiecare dintre noi sunt, in primul rand, adaptabile.

Anul acesta a adus cu el schimbari importante in stilul de viata al fiecarei persoane. Unii dintre noi au ocazia sa lucreze in continuare de acasa in urmatoarele luni, altii – chiar posibilitatea sa isi mute biroul la mare sau la munte, dupa preferinte. Insa temperaturile ridicate, atat de obisnuite perioadei de vara sunt si de aceasta data prezente, iar impreuna cu acestea si nevoia noastra de a gasi tinutele in care sa ne simtim cat mai comod, dar stylish, posibil.

Doresti sa adopti un stil vestimentar casual – simplu, practic, ideal unei zile la  birou, dar si plimbarii de seara? Un tricou polo, pantaloni chino si o pereche de incaltaminte comoda, toate in culori pastelate de vara pot fi solutia perfecta. Ai o intalnire de afaceri, sedinte, dar si o cina importanta si deosebit de eleganta seara? O rochie de vara lunga, vaporoasa pentru doamne, sau pantaloni chino si o camasa simpla pentru domni sunt primele variante la care ne gandim cand decidem tinuta.

Iar pentru toate acestea, Tommy Hilfiger propune o gama variata de articole vestimentare, parte a celor doua colectii principale – Tommy Hilfiger Womenswear si Tommy Hilfiger Menswear. Astfel, colectia Tommy Hilfiger pentru Barbati Vara 2020 aduce in prim plan siluetele atemporale, inclusiv camasile, pantalonii chino si blugii, acestea primind o imbunatatire tehnica prin utilizarea materialului confortabil TH Flex bi-elastic, in timp ce noul TH Cool confera proprietati de absorbtie a umiditatii si racire a articolelor vestimentare din colectie. In a acelasi timp, doamnele se pot bucura de mai multa libertate de miscare, cu tinutele propuse de colectia Tommy Hilfiger pentru Femei Vara 2020, in care denimul, blazerele si pantalonii sunt reimaginate folosind materialul inovator pentru reglarea temperaturii Cool Max, in timp ce tricourile si bluzele tip polo au finisare TH Cool miDori®. Siluete versatile, gandite pentru a se adapta cu usurinta conditiilor meteo schimbatoare, sunt realizate din fibre textile naturale, la care se adauga finisajele tehnice de cea mai inalta calitate.

Planuiti o zi cu reusite profesionale, dar incheiata cu o lunga plimbare pe malul marii? Sau intalniri de afaceri urmate de o cina alaturi de persoanele dragi? Tinutele de vara versatile propuse de Tommy Hilfiger pot fi raspunsul la acestea.

Colectiile Tommy Hilfiger pentru Femei si Barbati sunt disponibile in Romania, in magazinele Tommy Hilfiger.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului