Pentru ea

# incalzire integrata #geaca #jacheta #romania

Uita De Frig! BUBUS, prima jacheta cu incalzire integrata, soseste in Romania in aceasta iarna!

Uita De Frig! BUBUS, prima jacheta cu incalzire integrata, soseste in Romania in aceasta iarna! Aceasta jacheta combina moda cu cele mai recente tehnologii

In fiecare an, in aceasta perioada, incepem sa cautam prin dulapuri hainele groase. Schimbam hainele de vara pentru cele de iarna si de fiecare data ne ramane doar sa speram ca anul acesta iarna nu va fi extrem de rece. Si astfel, ajungem sa iesim pe strada infasurati precum o ceapa, cu mai multe straturi de haine, incercand sa facem tot ce putem sa scapam de frig.

Dupa hipotermia indurata intr-o noapte de iarna in padure, in primul an petrecut in Europa de Est, tanarul antreprenor Alejandro Peghin a decis sa creeze o solutie pentru aceasta problema. Uimit de faptul ca in ciuda marelui progres pe care tehnologia l-a avut in ultimii ani, industria imbracamintei a ramas in linii mari aceeasi, s-a hotarat sa faca in sfarsit o schimbare. Astfel, impreuna cu o echipa de ingineri a decis sa remedieze aceasta situatie, instaland un sistem de incalzire cu infrarosii pe jachete.

Dupa multe luni de dezvoltare, au ajuns la formula perfecta, integrand un sistem de rezistente din fibra de carbon, care permit generarea caldurii intr-un mod complet sigur. Jachetele includ cele mai recente tehnologii termice, pentru a mentine caldura generata prin garnituri textile speciale.

Toate modelele de jachete, atat cele pentru barbati, cat si cele pentru femei, au un buton LED pe piept, care indica in care dintre cele 3 moduri functioneaza jacheta- un detaliu pe care multi l-ar considera fara indoiala, foarte "cool". in afara de asta, prin apasarea acestui buton, setam jacheta la ce temperatura dorim.

Dupa ce am vazut si testat aceste jachete, trebuie sa spunem ca este o experienta complet incredibila si ca, fara indoiala, jacheta BUBUS va face iarna suportabila. Modelele sunt disponibile pe site-ul lor web, precum si in Emag, care a decis imediat sa gazduiasca aceste produse in catalogul sau. Este un produs de inalta calitate, produs de mana si, prin urmare, unitatile sunt limitate.

Jachetele Bubus sunt deja distribute in multe tari europene datorita Amazonului si, fara indoiala, au un viitor mare si in Romania.

Datele de contact

  • www.bubuswear.com
  • hi@bubuswear.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare