Pentru ea

# jacheta vant #jacheta #primavara

Turn up the volume cu Chicago Windbreaker

Pe masura ce ne indreptam spre sezonul in care vom purta imbracaminte mai usoara, este timpul sa incepem sa ne gandim la jacheta de vant perfecta care tine de cald in acele zile cu vant. Chicago Windbreaker, un produs erou din Colectia Tommy Jeans Spring 2023, este solutia suprema pentru cei care cauta o optiune de imbracaminte usoara, eleganta si functionala.

 

Jacheta Chicago Windbreaker urmeaza in mod deosebit cele mai recente tendinte in moda sport, facand-o completarea perfecta pentru orice garderoba moderna. Dispune de un design color-blocked care atrage atentia, si care in acelasi timp este inspirat din arhiva, dar este si contemporan. Aceasta jacheta de vant va intoarce cu siguranta privirile si va eleva orice tinuta.

Este primavara si vremea poate fi imprevizibila. Doar pentru ca afara este insorit, nu inseamna ca nu va fi vant. Jacheta Chicago Windbreaker este perfecta pentru acele ocazii in care ai nevoie de putina protectie suplimentara si doar vrei sa te simti confortabil. Aceasta jacheta versatila este conceputa pentru a iti oferi confort, indiferent de vreme.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre Chicago Windbreaker este croiala lejera si voluminozitatea. Este piesa statement perfecta care domina stilul streetwear. Design-ul jachetei mentine vie conexiunea cu mostenirea hip-hop, transformand-o in acea completare ideala a garderobei pentru orice persoana care tine cont de trend-urile din moda.  

Asadar, de ce sa nu Turn up the volume si sa strigi in gura mare in timp ce porti o tinuta perfecta compusa dintr-o jacheta de vant si o pereche de blugi largi? Chicago Windbreaker este disponibila acum in magazinele Tommy Jeans, asa ca nu rata sansa de a adauga aceasta piesa moderna la colectia ta.

O indrazneata declaratie fashion, Chicago Windbreaker este optiunea suprema de imbracaminte usoara pentru cei care cauta atat stil, cat si functionalitate. Design-ul sau color-blocked menit sa atraga atentia, stilul inspirat din arhiva, dar contemporan, croiala lejera si asortarea la orice tip de vreme de-afara, fac acest produs o piesa must-have pentru orice garderoba moderna. Ia-ti si tu astazi jacheta Chicago Windbreaker. O poti gasi in ParkLake Shopping Center sau in Mega Mall Bucuresti, fie pe tommy.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare