Pentru ea

#pantaloni office #pantaloni dama #pantaloni

Tu ce pantaloni alegi cand vrei sa te simti feminina si increzatoare?

Nu-i asa ca si tie iti plac pantalonii? Indiferent daca vorbim despre jeans, pantaloni casual sau pantaloni office, acestia iti ofera confortul de care ai nevoie pentru o zi intreaga. Poti avea un look impecabil daca alegi pantalonii potriviti, care sa nu fie nici prea stramti, nici prea largi. Poti compune tinute perfecte in jurul unei perechi de pantaloni, mai ales daca ii alegi intr-o nuanta care sa se potriveasca la orice. Iar daca esti in cautarea unor pantaloni de dama eleganti, in continuare ti-am pregatit cateva propuneri carora sigur nu le vei putea rezista. Sunt pantaloni comozi, care arata exceptional!

Alegerea pantalonilor poate fi destul de dificila, mai ales daca vrei sa ii porti si la birou. Trebuie sa se integreze perfect in mai multe tinute si sa fie suficient de comozi astfel incat sa ii poti purta o zi intreaga. De aceea, noi iti recomandam o pereche de Pantaloni office din stofa elastica intr-o culoare clasica: negru. Asa cum stii si tu, negrul se potriveste la orice, atat la tinute colorate, dar si pentru momentele in care vrei sa te imbraci formal. In plus, negrul chiar te ajuta sa ai silueta la care ai visat, pentru ca micsoreaza vizual. Ti-am dat suficiente motive pentru a alege aceasta pereche de pantaloni?

Una dintre cele mai frumoase tipuri de stofa este cea pepit. Este o stofa clasica, pe care cu siguranta ai purtat-o si tu macar o data in viata sau posibil ai vazut-o la mama ta sau la diferite profesoare. Se integreaza perfect chiar si in tinute moderne, astfel incat iti recomandam Pantaloni conici din stofa pepit. Sunt ideali de mers la birou, foarte confortabili si alaturandu-le o camasa sau o bluza alba, vei obtine look-ul office ideal.

Pentru ca vine iarna si ai nevoie de cele mai comode si calduroase piese vestimentare, dar care sa si arate bine, urmatoarea noastra propunere este o pereche de pantaloni office: Pantaloni bleumarin din stofa groasa elastica. Acestia au o croiala conica, ideala pentru a-ti pune silueta in evidenta, pe fata au o dunga cusuta, iar talia este inalta, astfel incat sa iti ofere sustinerea si eleganta de care ai nevoie. Pantalonii cu talie inalta nu se vor demoda niciodata si ne bucuram ca in ultima perioada, tot mai multe persoane ii aleg.

Iti plac piesele vestimentare cu dungi verticale? Si noua! Acestea au rolul de a alungi silueta si de a subtia din punct de vedere vizual. Iar in cazul pantalonilor, dungile verticale reprezinta una dintre cele mai bune alegeri pe care o poti face. Iti recomandam o pereche de Pantaloni bleumarin cu dungi si model spic pentru zilele in care iti doresti un look elegant si modern in acelasi timp.

Si nu in ultimul rand, ne-am gandit ca vrei sa te bucuri si de putina culoare, asa ca ultima recomandare din aceasta lista este perechea de Pantaloni 7/8 roz. Sunt ideali pentru vara, purtati mai ales cu bluze albe, diafane.

Care dintre pantalonii pe care ti i-am prezentat astazi ti-au placut cel mai mult?

Sursa foto: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare