Pentru ea

#frumusete #stil #kate moss # trucuri frumusete #trucuri frumusete kate moss

Trucuri de frumusete de la Kate Moss

Kate Moss isi mentine o imagine impecabila pe scena celebritatilor cu ajutorul catorva trucuri de frumusete, pe care le-a impartasit recent presei. Frumosul model are cateva piese-cheie in garderoba, acorda o atentie sporita accesoriilor si se imbraca intotdeauna conform starii sale de spirit.

Vedeta internationala transmite iubitoarelor de moda de pretutindeni trucuri de frumusete eficiente, de la care nu se abate niciodata. Iata cum isi mentine Kate Moss farmecul incontestabil si statutul de reper in industria de stil si beauty.

"Fii loiala lucrurilor care te avantajeaza"

Primul sfat pe care ti-l ofera Kate Moss este sa ramai fidela lucrurilor care te avantajeaza cu adevarat. In cazul vedetei, blugii si un blazer chic sunt tinuta ideala, in care se simte intotdeauna sexy si confortabil. Nu se da inapoi de la nicio croiala din denim, insa tinde sa prefere pantalonii evazati in fata modelului tip "pana".

In opinia lui Kate, fusta-creion este o piesa esentiala pentru garderoba feminina, deoarece aduce oricarei aparitii o eleganta aparte si reuseste sa puna in valoare aproape toate tipurile de constitutie.

"Imbraca-te in functie de dispozitie"

Daca se pregateste de un eveniment cu covor rosu, Kate isi studiaza cu atentie alegerea vestimentara si face compromisuri de dragul reputatiei in fata criticilor. In rest, se imbraca strict in functie de dispozitie, sfat pe care il recomanda cu caldura tuturor femeilor.

In zilele solicitante, alege intotdeauna o tinuta "all black". Diminetile in care se simte foarte sexy o indeamna sa poarte rosu, iar clipele in care vrea sa se relaxeze si sa se simta proaspata sunt ideale pentru a purta verdele.

"Atitudinea este cea care conteaza"

In materie de frumusete, Kate Moss crede ca atitudinea este cea care conteaza cel mai mult. Asadar, trucul de aur al imaginii fara cusur este mesajul pe care il transmiti prin postura, incredere in fortele proprii si pozitivitate.

"Prea multe accesorii iti distrug orice tinuta"

Un alt pont util recomandat de Kate este reducerea numarului de accesorii, la piese discrete si cu adevarat practice. De pilda, nu ii lipsesc niciodata ochelarii de soare, esarfele si palariile din garderoba.

Cat despre bijuterii, Kate are putine si valoroase, pe care le poarta foarte rar, atunci cand este potrivit sa o faca. Tinutele sale de zi rareori includ cercei, bratari, inele sau coliere.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare