Pentru ea

#stil feminin #tricou #purtare tricou

Tricoul, reinventat intre confort si eleganta: 5 moduri diferite sa porti tricoul tau preferat!

Tricoul este unul dintre obiectele vestimentare care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba niciunei femei. Tinute casual, tinute sport si tinute elegante, toate pot fi usor de realizat cu ajutorul tricoului potrivit. Iata cateva idei de a purta tricoul, pentru a obtine un outfit prin care sa iesi in evidenta.


1. Tricoul purtat in stil casual-elegant

Tricoul, desi este o piesa vestimentara aparent banala, poate face diferenta intre tinuta clasica si una cu "ceva in plus". Un tricou la baza gatului, asortat cu o pereche de pantaloni scurti, colanti, un sacou si cizme sau botine, creeaza un mix intre casual si elegant, astfel incat tinuta sa fie incantatoare.


2. Tricoul ca element de contrast

Atunci cand vrei sa te imbraci elegant, pentru a participa la o petrecere sau vreun eveniment important, de cele mai multe ori, nici nu te gandesti sa adaugi tinutei tale si un tricou simplu. Acesta insa poate fi elementul de baza al tinutei, creand contrastul perfect pentru un outfit reusit.

De exemplu, daca alegi un sacou elegant cu pantaloni din piele si pantofi cu tocul inalt, un tricou simplu va fi elementul de care vei avea nevoie pentru a crea un contrast placut intre obiectele vestimentare.


3. Tricoul amuzant pentru tinute casual

Pentru o tinuta casual, o alegere inspirata ar putea fi un tricou cu un mesaj amuzant. Fie ca porti un tricou cu un mesaj personalizat, fie unul cu imaginea unui personaj din desenele animate, tricoul amuzant va da culoare tinutei tale vestimentare si te va face sa arati mai tanara si mai plina de viata.


4. Tricoul "imprumutat" de la baieti

Stilul masculin a devenit din ce in ce mai apreciat de catre femei, astfel ca moda feminina a adoptat unele dintre obiectele vestimentare ale barbatilor. Dupa sacoul de inspiratie masculina si blugii largi, a sosit randul tricoului barbatesc sa faca parte din garderoba femeilor.

Purtat cu un sacou lung, tricoul "imprumutat" de la baieti te ajuta sa iti creezi un outfit potrivit multor situatii si evenimente.


5. Tricoul pentru tinute colorate

Tricoul este obiectul vestimentar pe care il poti asorta cel mai usor. Daca iti doresti un outfit colorat, poti alege un tricou in nuante deshise, o camasa in carouri si pentru ca look-ul sa fie complet poti folosi o esarfa mare ca accesoriu. Astfel, vei avea o tinuta casual in care sa te simti si sa arati bine.



Sursa foto: stylelist.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare