Pentru ea

#fusta denim #tinute #ochelari soare #haine #moda

Trendurile anilor ´90 s-au intors in 2017. Ce trebuie sa porti

In anii '90, cam fiecare dintre noi purta ceea ce ii cumpara mama. Nimic rau in asta, insa cel mai probabil ai avut sentimentul ca hainele nu sunt tocmai pe gustul tau. Acum, insa, cand te uiti la fotografiile de atunci, ai sentimentul ca privesti cele mai recente reviste de moda. De ce oare? Pentru ca moda se intoarce, iar ceea ce nu-ti placea atunci, cu siguranta ca acum va fi pe gustul tau.

Iata cateva dintre tendintele in materie de moda care s-au reintors:

1. Jachetele din piele

Stii cat de mult face o jacheta din piele potrivita? Poate ca e ceva mai scumpa, dar daca ai grija de ea, o poti avea chiar si 20-30 de ani. Adica, suficient cat sa o mai porti de cateva ori atunci cand moda se va reintoarce. In plus, merge cu aproape orice si tocmai de aceea jacheta din piele a fost aproape intotdeauna la moda, iar acum devine din ce in ce mai prezenta.


2. Salopeta din denim


Fie scurta, fie lunga, salopeta poate fi purtata in combinatie cu o multime de haine pe care le ai in sifonier. Inclusiv rochiile din denim arata mai sexy ca niciodata.


3. Jeansii mamei

Probabil ca ti se pareau demodati jeansii cu talie inalta si cu mansetele suflecate pe care ii purta mama ta. Ei bine, afla ca tocmai acest tip de blugi revine la moda. Spune-le adio jeansilor skinny si opteaza pentru versiunea aceasta mai aerisita si mai comoda, care se aseaza frumos pe talie.


4. Ochelarii rotunzi


Ochelarii cu rame perfect rotunde nu sunt pentru tocilari, ci pentru cei care vor sa fie in tendinte. Adopta aceasta moda, apoi compara fotografiile tale cu cele ale mamei de acum doua-trei decenii. Vei fi surprinsa de asemanare.

 

5. Fusta din denim

Fusta scurta din denim e vedeta in aceasta toamna. Cu flori imprimate sau cusute, cu nasturi, in forma de A, cu franjuri ori cu buline, ai o multime de optiuni din care poti face alegerea potrivita. Un lucru bun cu fusta din denim este ca se potriveste oricui, indiferent de varsta, personalitate sau tip de corp.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare