Pentru ea

#trenduri vestimentare #ce trebuie sa stii #vestimentatie

Trenduri vestimentare in 2021. Ce trebuie sa stii

2021 si-a facut aparitia cu trenduri vestimentare pe care nu trebuie sa le ratam! Daca esti o iubitoare a modei, cu siguranta, te intrebi ce piese sa ai in garderoba, astfel inca sa obtii outfituri in trend, care sa atraga toate privirile. Nu stii care sunt trendurile anului? Tine cont de recomandarile noastre si de piesele cheie pe care merita sa le achizitionezi, pentru a fi inspirata, atunci cand mergi la cumparaturi!

Haine lejere in nuante pastel

Probabil, ai vazut in magazine zeci de treninguri, perechi de pantaloni sau bluze casual in nuante pastel. Ei bine, acestea sunt culorile anului si domina lumea modei in ansamblul ei. Designerii de imbracaminte au adus in lumina reflectoarelor obiectele vestimentare care se inspira din nuantele bomboanelor si care atrag toate privirile.

Indiferent daca preferi un stil casual, lejer sau esti pasionata de costumele elegante, din doua piese, pune accent pe articolele in nuante de roz, verde menta sau lavanda, care-ti asigura un look memorabil. Tonurile pastel sunt perfecte pentru primavara si vara dar si pentru sezonul rece, pentru tinute care ies din anonimat. Daca acest trend nu este pe gustul tau, insa, vrei sa adaugi culoare unei tinute, alege un accesoriu in tonuri pastel, precum esarfa sau manusile din piele.

Paltoane supradimensionate

In 2021, revin in trend paltoanele, care se poarta cu orice, de la pantaloni sport, pana la rochii elegante, pentru evenimente. Oricare ar fi stilul vestimentar care te reprezinta, fii la moda cu un palton supradimensionat, in voga anul acesta. Acesta trebuie sa-ti vina cat mai larg pe corp si sa aiba revere mari, incheiate cu un cordon.

Poti opta pentru paltoane supradimensionate in nuante clasice de negru, bleumarin sau maro, care se potrivesc alaturi de orice articol vestimentar. Daca-ti doresti sa fii nonconformista, gasesti si modele cu imprimeu sau culori tari de rosu, roz sau oranj.

Sacouri inspirate din moda anilor ‘80

Chiar daca, in anii trecuti, au fost la moda sacourile cambrate, care urmeaza linia corpului, in 2021, te poti bucura de modele vintage, inspirate din stilul anilor ‘80. Acestea au o croiala mai larga si pot fi purtate cu o curea, daca-ti doresti sa accentuezi talia. Mai mult, un sacou purtat astfel creeaza iluzia de silueta zvelta, sfat care-ti vine in ajutor daca esti mica de inaltime. Pentru a echilibra proportiile, sacoul oversized poate fi purtat cu o pereche de jeansi drepti, colanti din piele sau fusta creion. In acest fel, obtii un look urban chic fara greseala.

Accesorii pentru cap

Un alt trend vestimentar care domina anul 2021 implica purtarea accesoriilor pentru cap. Daca pana acum te fereai de palarii, caciuli, bascute, banderole sau batic, afla ca le poti integra in tinute cool, care sa atraga atentia asupra capului.

De pilda, un batic pe care sa-l legi pe cap arata minunat si iti ofera o solutie de compromis, atunci cand nu ai timp sa te coafezi. Baticul poate fi legat sub barbie sau la ceafa, pentru un plus de eleganta. Totodata, caciulile moderne si bascutele arata la fel de bine si completeaza o tinuta rafinata. Din fericire, ai de ales dintre zeci de modele si culori, pentru a alege accesoriile pentru cap care ti se potrivesc cel mai bine.

Incaltaminte comoda

Nu trebuie sa neglijezi nici incaltamintea, in 2021! Anul acesta se poarta incaltarile confortabile, indiferent de tipul lor. Incearca sa ai in colectia de incaltaminte o pereche de bocanci de inspiratie masculina si cizme peste genunchi, potrivite pentru sezonul rece si cald. Referitor la culori, designerii aduc in scena culori diverse: rosu, violet, maro, oranj, verde, albastru si roz. Daca vrei sa fii mereu in tendinte si sa obtii outfituri stilate, nu te axa doar pe nuantele la moda, ci si pe cele clasice de negru, bej si alb, care se completeaza de minune.

Nu ai un buget generos pentru a-ti completa garderoba? Poti gasi haine de firma la preturi reduse din outlet, in care sa arati minunat!

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/-qaJIXV0LhY

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare