Pentru ea

#stil #stil feminin #haine #trenci # tendinte toamna iarna 2011 #trenci vedete

Trend alert: trenciul din piele colorat

Cum iarna mai are doar cateva zile si se instaleaza confortabil pe meleagurile noastre, este important sa alegi hainele potrivite pentru a infrunta gerul cu stil. Vedetele de la Hollywood au imbratisat o noua tendinta vestimentara in sezonul rece, trenciul din piele colorat.

Chiar daca pielea nu este tocmai cel mai calduros material, ea ofera un aspect elegant si incarcat de rafinament tinutei. Celebritatile internationale s-au afisat in ultima vreme purtand trenciuri colorate, de la nuante aprinse de verde si albastru, pana la culori calde precum rosul si oranjul. Iata care au fost optiunile starurilor Rosie Huntington-Whiteley , Rachel Zoe, Blake Lively , Fergie si Lady Gaga.

Trenciul colorat ales de

Actrita si-a achizionat sezonul acesta un din piele rosu-aprins, de lungime medie, pe care il poate asorta cu usurinta atat tinutelor pentru zi, cat si celor pretentioase de pe covorul rosu.

Rachel Zoe a ales un trenci din piele turcoaz, cu cordon si doua randuri de nasuri. Vedeta a asortat piesei vestimentare ultra-moderne o geanta mini cu detalii portocalii si cizme negre peste genunchi, o combinatie apreciata de critici.



Foto: coolspotters.com, heatworld.com, onlineshopforclothes.com

Blake Lively isi afiseaza cu mandrie trenciul rosu cu fermoar ascuns si croiala de tip baby-doll, asortat cu o pereche de pantofi Louboutin din piele de sarpe.

Solista trupei Black Eyed Peas, Fergie, detine un trenci din piele clasic intr-o nuanta sofisticata de verde-menta, o optiune inspirata in raport cu tendintele actuale ale sezonului.



Foto: media19.onsugar.com, thechicfactory.com

Lady Gaga a ales, la fel ca Fergie, un trenci din piele verde-deschis, cu o croiala eleganta si simpla. Iar cum stilul clasic nu o caracterizeaza deloc pe excentrica diva, Gaga a intensificat impactul vizual cu o pereche de pantofi-platforma Louboutin in aceeasi nuanta cu trenciul si coafura.

Trenciul din piele, iarna

Pentru a spori confortul termic al trenciului din piele, poti apela cu incredere la captuseala din blana, caciula ruseasca tricotata sau pufoasa, manusile calduroase si gulerele ample atat de apreciate iarna aceasta.

Cu putina fantezie, vei putea intampina primavara cu stil si originalitate .
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare