Pentru ea

#haine #stil #imperial

Trend alert: se poarta haine imperiale

Designerii si-au gasit muza in moda princiara de data aceasta si au creat colectii demne de curtea regala de la Buckingham.

Trage cu ochiul la noul trend care debordeaza de eleganta si stil si transforma-te intr-o adevarata printesa urbana in pas cu moda si cu siguranta vei atrage toate privirile.

Noile trenduri ce anunta sezonul rece 2010-2011 arata fabulos si au acel „je ne sais quoi” care le transforma in adevarati magneti de stil. Diversitatea de data aceasta si-a spus cuvantul, lucru care permite femeilor sa fie mai selective in ceea ce priveste alegerea stilului potrivit fiecareia.

Unul dintre stilurile care a captat atentia tuturor in sezonul toamna- iarna 2010 a fost cel imperial , un nou trend in moda care se potriveste de minune femeii pline de eleganta si stil. Materialele care au ajutat la crearea acestor tinute imperiale au jucat un rol foarte important. Astfel, au fost folosite catifeaua, matasea, texturi imbinate care emana o anumita eleganta si sunt placute la atingere.www.style.com

Tinutele imperial varieaza de la modern la vintage, permitandu-i  astfel femeii sa selecteze outfit-ul perfect care sa se incadreze cel mai bine personaliltatii sale si naturii evenimentului.  De la rochii princiare fabuloase, pana la cele futuriste si casual chic, stilul imperial a aratat ca sa fii eleganta si casual in acelasi timp nu este deloc un lucru greu.

Rochiile sunt cele mai apreciate atunci cand vine vorba de ocaziile formale, iar cele in stilul imperial sunt astfel construite incat sa satisfaca acest criteriu cu usurinta. Fie ca vorbim de modelele simple sau de cele cu insertii glitter , aceste rochii arata minunat pe orice tip de silueta.www.style.com

Manecile evazate sunt foarte hot cand vine vorba de acest stil, insa si manecile clasice sunt la fel de atragatoare, mai ales ca cele evazate nu avantajeaza pe toata lumea.

Accesoriile folosite in stilul imperial sunt de obicei minimaliste si asta pentru ca insertiile sofisticate si extravagante ale tinutelor atrag suficient atentia incat sa nu mai fie nevoie de o accesorizare prea inrdazneata sau voluminoasa.

Astfel, opteaza pentru centuri simple, accesorii de par discrete si pantofi care sa se potriveasca stilului. Poti alege de la cei cu platforma pana la ghetele lungi pana la , depinde de outfit-ul selectat.

Fii atenta si la detalii, stilul imperial presupune eleganta si detaliile bine alese sunt un must pentru a creea un look fabulos. Inspira-te din colectiile incredibile semnate Alexander McQueen, Balmain, Andrew GN, Viktor & Rolf sau Rochas.

www.style.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare