Pentru ea

#canadiana #canadiana cu gluga #trend alert

Trend alert: Se poarta canadiana cu gluga

Odata cu sosirea sezonului rece, cele mai multe femei cauta pana in fundul sifonierului tinute care sa ofere un aspect elegant si pe vreme rece si ploioasa.

Un trend important pentru toamna/iarna este, in acest an, revenirea canadienei cu gluga. Prezenta pe podiumul multor designeri, canadiana cu gluga are, mai nou, tendinte utilitare si minimaliste.

Versatilitatea canadianei o face, in acest sezon, potrivita atat pentru tinutele sport cat si pentru ocaziile mai pretentioase. In 2010, canadienele cu gluga nu mai sunt mari si lipsite de forma.

Cei mai multi creatori de moda au ales pentru aceasta toamna canadiane subtiri, care sa sublinieze formele corpului, dar si sa tina de cald.

Canadiana cu gluga poate fi integrata cel mai usor in tinute de inspiratie militara, dar poate sa se imbine perfect si cu un stil chic utilitar.

Confortul este unul dintre aspectele cele mai importante luate in considerare de designeri ca Stella McCartney si Marc Jacobs la alegerea canadianelor potrivite pentru acest sezon. Din materiale moi, cu guler de blana prezent si la geaca aviator, canadiana cu gluga poate fi gasita intr-o mare varietate de culori si de lungimi.

Maro, oliv si bej galbui sunt culorile vedeta pentru canadianele cu gluga in aceasta toamna, insa, daca stilul tau personal implica nuante mai puternice, nu ezita sa alegi o canadiana care sa ti se potriveasca perfect.

Chiar daca alegi o canadiana simpla sau una cu insertii de piele sau blana, combinatia cu o fusta scurta, atunci cand vremea iti permite, pare a fi cea mai reusita tinuta prezenta pe podium.

Inspira-te din tinutele alese de designerii britanici si alege canadiana cu gluga potrivita pentru tine in acesta toamna.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare