Pentru ea

#jeans #blugi #primavara 2011 #pantaloni evazati

Trend alert: revin blugii evazati

Pantalonii evazati revin in forta in aceasta primavara, fara sa inlocuiasca insa complet blugii skinny. Afla care pantaloni evazati sunt hot in noul sezon.

Pantalonii si blugii evazati se impun ca unul dintre cele mai importante trenduri pentru primavara-vara 2011.

Odata cu raspandirea blugilor skinny, acestia si-au pierdut atractia si, ca de multe ori in moda, stilistii au cautat noul tendinta in antiteza celei vechi.

Tendintele anilor '70 vor domina puternic acest sezon, odata cu accesoriile florale pentru par si posetele plic colorate. Anii disco isi pun amprenta si pe pantaloni , prin trend -ul blugilor evazati.

Ultima oara cand pantalonii si blugii evazati s-au apropiat de podium a fost in 2007, odata cu trendul jeansilor baggy , care, lipsiti de forma, nu puneau pe nimeni in valoare.

Acum insa, pantalonii si blugii evazati revin in moda cu linii clasice, care pun in valoare formele si te ajuta sa arati mai inalta si mai slaba.

Sursa foto: Fashionising.com

Daca vrei sa adopti corect noul trend, uita de blugii baggy sau boyfriend jeans si cauta inspiratia in stilul anilor '70.

Pentru a corespunde trendului din acest sezon, diametrul cracilor in partea cea mai de jos trebuie sa fie cel putin la fel de mare ca lungimea talpii piciorului tau.

Pantalonii evazati nu trebuie sa fie stramti in zona genunchiului si partea evazata sa inceapa sub genunchi. Acest stil a fost la moda in anii '90, dar nu a revenit pe podium in acest an.

Talia inalta iti poate oferi un aspect retro, care se potriveste cu tinutele urbane si chic, dar pentru un look modern, poti adopta o talie normala sau chiar joasa.

Sursa foto: Fashionising.com

 

Cum sa porti pantalonii si blugii evazati

 

Tine cont de cateva reguli simple pentru a reusi sa integrezi cu succes pantalonii si blugii evazati in stilul tau de primavara.

Tocurile inalte sunt elementul cel mai important pentru femeile care nu au picioarele foarte lungi. Sandalele cu platforma pot fi o alegere inspirata, dar nici tocurile cui nu trebuie ignorate.

Accentueaza-ti silueta bagand in pantaloni tricoul, camasa sau bluza. Daca ai soldurile largi, evita pantalonii evazati cu talie inalta.

Imprimeurile sunt hot in acest sezon si pentru pantalonii evazati, dar daca alegi o pereche de pantaloni cu un imprimeu, pastreaza restul tinutei cat mai simplu.

Daca alegi pantaloni evazati albi, poti adopta chiar un look monocolor, cu un top si un sacou alb. Astfel, vei bifa trei dintre tendintele sezonului: pantalonii evazati, tinuta in alb si sacoul cambrat.

Culorile indraznete, ca si imprimeurile, pot crea o tinuta reusita, insa combina acesti pantaloni cu un top alb pentru cel mai reusit look.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului