Pentru ea

#stil #stil feminin #tendinte 2012 #fusta cu pliuri #tendinte toamna iarna 2011-2012 #fusta plisata

Trend alert: fusta cu pliuri

Stilul vintage aduce in atentia noastra o noua tendinta vestimentara. Este vorba despre fusta cu pliuri , extrem de apreciata de vedetele internationale. Popularitatea sa din sezonul primava-vara se extinde treptat catre anul 2012. Iata cum o poarta vedetele si inspira-te din acest trend elegant si comod pentru tinutele pretioase din aceasta iarna.

Lunga pana in pamant, la nivelul genunchilor sau mult mai scurta, fusta cu pliuri nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba in perioada urmatoare.

Kim Kardashian

Imagine reprezentativa pentru industria de moda actuala, Kim Kardashian profita din plin de efectul impresionant al pieselor vintage. Vedeta a ales o tinuta provocatoare formata dintr-un top negru la baza gatului, dresuri mate, pantofi Louboutin si fusta plisata aurie.

Starleta si-a accesorizat ansamblul vestimentar cu o centura neagra din piele o geanta mini, foarte eleganta. Vrei sa transformi aceasta idee intr-o tinuta perfecta pentru Revelion? Adauga o haina din blana somptuoasa si esti in acord cu moda, din cap pana-n picioare.

Olivia Palermo

Olivia Palermo iti demonstreaza potentialul fustei cu pliuri maxi, care confera un aer diafan si suplete siluetei. Capa de blana si palaria sunt sarea si piperul tinutei, pe cand puloverul tricotat in nuanta pielii suplimenteaza aerul foarte actual al ansamblului.


 

Foto: celebuzz.com, clothes-fashion.com

Taylor Swift

Cantareata country Taylor Swift arata minunat in fusta plisata de culoarea mustarului, pe care o poarta cu un pulover negru simplu, balerini grena si geanta albastra. Coafura in stilul anilor '20-'30 accentueaza aerul retro si foarte chic al aparitiei sale. Poti copia acest look adaugand o pereche de dresuri mate si botine-platforma.

Leighton Meester

Fusta plisata este foarte potrivita pentru conturarea unei imagini jucause de scolarita. Leighton Meester a urmarit intocmai aceasta directie si a reusit sa arate minunat, cu ajutorul unei fuste cu pliuri cu dublura turcoaz . Sacoul iti permite sa adopti aceasta tinuta la birou, iar sandalele pot fi inlocuite cu succes de o pereche de botine calduroase, adaptate anotimpului in care ne aflam.

Foto: onsugar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare