Pentru ea

#costume #costum #haine #iarna 2011-2012 #costum navy #tendinte 2012

Trend alert: costumul navy

O tendinta vestimentara cu traditie revine in prim-planul industriei de moda toamna aceasta. Este vorba despre costumul navy, o piesa de inspiratie masculina care emana multa senzualitate si eleganta. Julia Roberts, Katie Holmes si Gwen Stefani iti demonstreaza potentialul unei astfel de tinute cu personalitate.

Singura regula de care este bine sa tii cont sezonul acesta este sa adopti o abordare mai feminina atunci cand porti costumul navy cu croiala adrogina. Poti realiza acest lucru optand pentru o nuanta mai acasa .ro/calda" title="calda">calda sau accesorizandu-ti tinuta cu un colier contrastant.

Modelele cu de mari dimensiuni, care sa iasa usor in evidenta, sunt promovate in mod deosebit de creatorii de moda.

Costumul navy la Hollywood

Julia Roberts a purtat la premiera celui mai recent film al sau un pretios bleumarin, format din pantaloni , corset si sacou . Pentru a indulci usor tinuta, actrita a asortat un frumos colier intr-o nuanta de verde-crud.

Katie Holmes s-a afisat, in cadrul unui eveniment monden important, int-un costum navy format din doua piese: si sacou cu nasturi supradimensionati. Sotia actorului Tom Cruise a purtat manecile sacoului ridicate discret, astfel incat look-ul sau sa capete o alura relaxata, jucausa, care sa echilibreze stilul sobru al tinutei.

Rebela Gwen Stefani a ales sa se indeparteze de la tiparul clasic al costumului navy, purtand pantaloni cu croiala de salvari, sacou simplu cu doi nasturi si, cireasa de pe tort, botine cu sireturi si imprimeu de leopard.



Foto: timeinc.net

Cum porti costumul navy

Inca din anii '80, femeile au inceput sa se inspire din stilul garderobei masculine, adaptand croielile drepte propriilor siluete. Acum, cele mai reusite tinute de acest fel sunt completate cu succes de pantofi cu tocul ultra inalt, esarfe din matase si bijuterii delicate sau foarte indraznete.

Micile detalii fac diferenta atunci cand alegi sa porti un costum navy. Iata secretele din spatele succesului acestui stil inedit:
 

  • nasturi interni pentru o fara cusur
  • o croiala armonizata cu linia trupului
  • nasturi-bijuterie pentru un plus de stralucire
  • aplicatii metalice pentru un plus de extravaganta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare