Pentru ea

#stil vara #salopeta vara #tinute casual #moda vara #tinute vara #rochii vara

Trei tinute racoroase pentru o vara caniculara

Sezonul cald este dedicat tinutelor colorate si usoare, din materiale fluide. Rochiile si fustele sunt printre cele mai frecvente optiuni, dar nu sunt singurele. O pereche de pantaloni scurti sau o salopeta dintr-un material usor poate fi oricand o alternativa fashion. Iata trei tinute de vara in care te vei simti perfect:

Salopeta este oricand o alternativa trendy pentru traditionala rochie de vara. Din materiale delicate, fluide, care permit pielii sa respire, aceasta piesa vestimentara demonstreaza de ce se mentine in topul tendintelor de cativa ani. Imprimeul geometric ii da un aer sofisticat si poate fi purtata cu usurinta atat pentru o zi casual la birou, cat si pentru o iesire in oras. O salopeta nu are nevoie de multe accesorii, o pereche de botine, o geanta chic si o palarie de soare, si tinuta este pregatita.

Adeptele pantalonilor pot usor sa creeze o tinuta perfecta de vara. Piesa vedeta este nimeni alta decat perechea de pantaloni albi. Pantalonii albi sunt versatili si usor de adaptat unei tinute pentru sezonul cald. Un top galben, feminin, este exact pata de culoare necesara. Accesoriile completeaza cu succes look-ul destinat unei plimbari in parc, asa ca o palarie, o pereche de ochelari si o geanta incapatoare sunt detaliile necesare.

 

Unul dintre trendurile care se mentin in topuri in fiecare vara este rochia maxi. Rochia maxi pune in valoare feminitatea, alungeste silueta si mascheaza cu succes orice imperfectiune. Lejeritatea conferita este perfecta pentru o zi torida de vara. Mizeaza pe un look boho si alege accesorii in ton cu acest look pentru a completa stilul. 

Foto sus: ootlyfe.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare