Pentru ea

#stil #ziua indragostitilor #rochii #rochii de seara # rochii elegante #rochii valentine`s day

Top rochii speciale pentru Ziua Indragostitilor

Ziua Indragostitilor este un prilej deosebit de a arata minunat, astfel ca pregatirile nu sunt niciodata timpurii daca vrei sa iti impresionezi cu adevarat jumatatea. Fie ca planuiti o cina romantica la restaurant sau o seara intima la domiciliu, vei dori sa porti o tinuta cel putin la fel de reusita ca dragostea voastra. Iata cateva modele de rochii speciale pentru sarbatoarea iubirii, din care sa te inspiri la urmatoarea sesiune de cumparaturi.

Lumanarile parfumate, ciocolata si capsunele cu frisca nu vor avea niciun farmec fara ca tu sa te simti ca o adevarata printesa de Ziua Indragostitilor. Din fericire, o rochie care sa iti flateze trasaturile iti va indeplini acest deziderat.

Rochia neagra, clasica

Dupa cum bine stii, rochia neagra, clasica, nu poate da gres niciodata. Alege un model mini fara maneci, cu aplicatie din dantela in zona pieptului. Confortabila si senzuala, aceasta varianta vestimentara se potriveste oricarei constitutii si personalitati.

Rochia rosie , mini

Cromatica zilei indragostitilor si culoarea pasiunii coincid: rosul aprins este seducator , sugestiv si atragator pentru sexul opus. Prin urmare, o rochie rosie , mini, cambrata in talie si cu decolteu generos va face ravagii in mintea iubitului tau.




Foto: refinery29.com

Rochia cu corset si imprimeu alb-negru

Iti place sa iti adaptezi senzualitatea celor mai noi tendinte din moda? Atunci orienteaza-te dupa o rochie cu corset, bretele subtiri si imprimeu alb-negru. Intrucat partea de sus va fi extrem de mulata pe bust si talie, ai grija ca restul modelului sa fie clos.

Rochia diafana din dantela

Te regasesti mai degraba in stilul feminin, decent si diafan? Atunci ti se potriveste o rochie din dantela crem, cu maneci trei sferturi si decolteu rotund. Pretiozitatea materialului iti va da un aer regal, iar nuanta angelica va evidentia intocmai imaginea pura pe care ti-o doresti.



Foto: refinery29.com

Rochia tricotata

Un alt model in voga sezonul acesta este rochia tricotata, insa nu iti imagina o varianta impletita de bunicute pentru nepotii favoriti. Poti gasi versiuni extrem de sexy, mulate pe trup si confortabile. Incanta-i privirea cu o nuanta indrazneata de fuchsia si nu va mai avea ochi pentru nimeni altcineva.



Foto: refinery29.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare