Pentru ea

#domnisoara de onoare #rochii #rochii de seara # rochii de ocazie #rochii nunta

Top rochii chic pentru domnisoarele de onoare

Alegerea tinutei pentru o nunta la care urmeaza sa participi este o adevarata proba de foc daca ocupi un statut important in cadrul evenimentului. Intre selectarea modelului potrivit siluetei tale si a nuantei care sa te puna cel mai bine in valoare, exista si presiunea de a nu face o gafa de proportii eclipsand mireasa. Iata cateva idei de rochii chic pentru domnisoarele de onoare, suficient de discrete pentru ca tu sa arati minunat in albumul de fotografii.

Inspira-te din urmatoarele tipuri de rochii special croite pentru ipostaza importanta de domnisoara de onoare :


Eleganta clasica

Linia curbata a decolteului la un nivel decent si accentul deosebit de la nivelul taliei fac din acest model de rochie alegerea perfecta daca iti doresti o nota eleganta, insa ai nevoie de multa libertate de miscare pentru a-ti indeplini sarcinile in calitate de domnisoara de onoare.

Aparitia stralucitoare

Daca te caracterizeaza mai degraba stilul stralucitor si creat pentru a fi observat, alege o rochie mulata pe trup, intr-o nuanta vibranta de albastru metalic. Modelul este suficient de atragator pentru a "fura" atentia din jur, dar si destul de sobru incat sa fie in ton cu evenimentul important.

Foto: ivillage.com

Pregatita pentru paparazzi

Stii foarte bine ca albul si nuantele diafane sunt nepotrivite pentru o nunta, insa bordo-ul nu figureaza nicaieri pe lista lucrurilor interzise. Profita de acest avantaj si alege o rochie lunga pana in pamant, fara bretele. Nu uita, bordo-ul se numara printre preferintele sezonului in curs!

Tinuta relaxata

Daca preferi de regula discretia in locul extravagantei, alege o rochie de culoarea piersicii, cu guler inalt si cambrata in talie. Poart-o cu o pereche de pantofi in nuanta pielii si cu accesorii indraznete.



Foto: ivillage.com

Adevarata dragoste

Cu toate ca linia rochiei este clasica, dantela din partea superioara si fusta din tul emana un aer visator si romantic, extrem de potrivit pentru o nunta.

Clasica rochie rosie

Sezonul acesta, clasica rosie neagra (n.r. little black dress ) este inlocuita cu succes de mica rochie rosie, cu corset si fara bretele. Pantofii cu toc foarte inalt si un cardigan elegant sunt alegerile cele mai potrivite pentru aceasta tinuta incarcata de senzualitate .

Foto: ivillage.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului