Pentru ea

#look #stil #look vedete #coafuri oscar 2012 #machiaj oscar 2012 #stil oscar 2012

Top lookuri senzationale la gala Oscar 2012

Aparitiile pe covorul rosu ale vedetelor la gala Oscar 2012 au scos la iveala lookuri senzationale, obtinute prin combinatii reusite intre tinutele de lux, coafurile moderne si machiajele elaborate. Cocurile elegante, stilul retro in care divele si-au aranjat podoaba capilara si trucurile de infrumusetare la care au apelat stilistii sunt in continuare subiecte intens dezbatute de specialisti si fani deopotriva. Iata care sunt celebritatile care s-au remarcat in mod deosebit la evenimentul anual organizat de Academia Americana de Film.

Naturaletea a dominat stilul general de machiaj ales de actritele de top. La fel de reusite au fost si variantele mai extravagante, inspirate din lookurile senzationale preluate din motivele orientale.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez s-a remarcat la toate capitolele de stil. Rochia semnata de Zuhair Murad a fost intens aplaudata. Mai multa apreciere a primit lookul sofisticat al anilor '60, exprimat de cocul inalt realizat din patru sectiuni imbinate multidimensional.

Machiajul este si el inspirat tot din lumea orientala: aplicarea fardului de pleoape este impresionanta, mai exact umbrele elaborate care ne trimit cu gandul la Vechiul Egipt si la frumusetea Cleopatrei. Cele doua nuante contrastante ale fardului (bej foarte deschis si maronul inchis) contureaza artistic privirea, alungind ochiul cu efectul " ochi de pisica " si adaugand profunzime in coltul interior al pleoapelor. Buzele sunt discret accentuate cu un ruj in ton cu pielea.



Foto: ivstatic.com

Penelope Cruz

Buclele in stilul anilor '50 alese de stilistul actritei Penelope Cruz ii complimenteaza pe deplin trasaturile, conferind o eleganta si o distinctie aparte lookului vedetei. Machiajul exprima intocmai stralucirea hollywoodiana: sprancenele sunt bine conturate cu un creion dermatograf , umbra fardului de pleoape este mult mai accentuata (s-a folosit combinatia contrastanta de crem si maron inchis). Ochii sunt scosi in evidenta cu eyeliner, fondul de ten folosit este perfect mat (cu putere mare de acoperire), iar buzele sunt si ele conturate cu creion si ruj mat , bej inchis.



Foto: ivstatic.com

Amy Adams

Cel mai natural look din seara galei Oscar 2012 ii revine actritei Amy Adams. Cocul inalt, cu breton lateral si doua suvite ondulate, asezate intr-o parte, se potriveste perfect cu fizionomia fina a artistei. Machiajul se rezuma la un ten proaspat, fard de pleoape bej si buze cremoase, roz-caramizii.



Foto: ivstatic.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare