Pentru ea

#stil #stil feminin #haine #geci #geaca #haine de iarna #geaca de iarna

Top geci pentru iarna comode si calduroase

Iarna lunga si friguroasa incepe sa-si instaleze incet-incet suflul inghetat, ceea ce inseamna ca paltonul de toamna va face fata cu greu temperaturilor scazute de afara. Pana in luna aprilie, vei avea nevoie de cel putin o haina groasa si rezistenta in fata gerului si a nametilor. Iata cateva modele de geci pufoase, comode si calduroase, care sa-ti satisfaca in acelasi timp si preferintele estetice.

Daca nu te poti hotari asupra cadoului pe care il astepti de la Mos Craciun, o geaca feminina si protectoare ar putea fi un dar util si potrivit sezonului in curs.

Geaca midi cu centura elastica

Vrei sa te simti protejata din cap pana in picioare in fata gerului? O geaca midi din fas, care sa iti acopere picioarele pana la genunchi, va fi o adevarata binecuvantare pana la primavara. Orienteaza-te dupa un model chic cu centura elastica, care sa-ti evidentieze zona taliei in mod armonios. Un guler dominant, atasat de geaca, te va tine la adapost de guturai. O astfel de varianta este disponibila pe oasis-stores.com.

Geaca scurta umpluta cu puf si curea

Nu esti o mare fana a hainelor lungi? Atunci poti opta pentru o geaca umpluta cu puf, care sa nu depaseasca linia bazinului. Zara a inclus in colectia de iarna un astfel de model, insotit de curea si guler inalt. Pentru un plus de stil, alege o nuanta in tendinte, precum rosul aprins sau senzualul burgundy.




Foto: refinery29.com

Haina lunga umpluta cu pene

Esti mai friguroasa din fire si nu reusesti niciodata sa gasesti o geaca capabila sa te multumeasca pe deplin? Atunci ai nevoie de o haina lunga, minimum pana la genunchi, umpluta cu pene. Alege un material impermeabil, pentru a tine umezelea la distanta. Un exemplu in acest sens este geaca din cea mai noua colectie Fendi, disponibila pe farfetch.com.

 



Foto: refinery29.com

Geaca midi cu guler din blana

Dupa cum bine stii, blana se numara printre tendintele de top in acest sezon. Profita de protectia pe care ti-o ofera impotriva frigului si alege o geaca midi sau mai lunga din fas, cu guler din blana.



Foto: refinery29.com

Geaca-palton

Da, ai citit corect. Poti imbina modelul elegant al paltonului cu confortul oferit de o geaca sport din fas. Un astfel de model este inclus in cea mai noua colectie Burberry .



Foto: refinery29.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare