Pentru ea

# accesori #piese vestimentare

Top 7 piese vestimentare si accesorii ce nu se demodeaza niciodata

Din garderoba ta nu trebuie sa lipseasca piese vestimentare si accesorii pe care sa le poti purta in fiecare sezon, indiferent de tendinte. Acestea te pot salva din multe situatii si se pot asorta cu majoritatea articolelor de imbracaminte sau cu diferite podoabe la moda. Iata care sunt principalele obiecte care ar trebui sa se regaseasca in dressingul fiecarei persoane.

1. Ochelari de soare clasici

O tinuta banala poate fi imbunatatita adesea cu ochelari de soare. Pe langa perechile aflate in trend, pe care anul viitor va trebui sa le pui la pastrare, achizitioneaza ochelari de soare sport sau eleganti, pe care sa ii poti purta cu incredere mereu. De asemenea, printre modelele considerate clasice se afla ramele de tip Aviator sau Pilot, cat-eye, circulare, Clubmaster si Wayfarer.

2. Bijuterii rafinate din materiale pretioase

Un colier stilat din aur sau argint, o bratara finuta si un inel cu pietre pretioase pot rezista in colectia ta toata viata. Bijuteriile rafinate sunt potrivite pentru o multime de outfituri si pot fi combinate cu piese trendy care iti plac. In plus, o brosa simpla si o curea tip bijuterie te pot salva cand ai nevoie sa compui o tinuta eleganta.

3. Geanta din piele in culori neutre

Atat materialul, cat si forma si culoarea sunt importante cand alegi o geanta pe care sa o pastrezi multe sezoane in dressingul tau. O piele de calitate va rezista impecabil un timp indelungat, iar nuantele trebuie sa fie usor de asortat: de la clasicul negru, la tonuri nude sau pamantii. De asemenea, poti alege o geanta plic, trapez, baguette, business sau cu multe alte forme traditionale.

4. Camasa alba

O camasa simpla si un tricou alb ar trebui sa se afle in mod obligatoriu la baza garderobei tale. In functie de restul vestimentatiei, pot fi purtate la job, la interviu, la un eveniment elegant, la o intalnire cu prietenii, la o plimbare in parc sau la cumparaturi. Aceste piese sunt pretabile pentru aproape orice activitate.

5. Articole din denim

Indiferent daca preferi blugi, jacheta, camasa, fusta, salopeta sau un sarafan, articolele din denim pot ocupa un loc permanent in sifonierul tau. Daca au o croiala care te avantajeaza, clasica si sunt dintr-un material foarte bun, acestea pot fi integrate multi ani in outfiturile tale.

6. Rochie neagra

Fie ca alegi celebra mica rochie neagra (little black dress), fie ca preferi un alt model, aceasta poate reprezenta varianta salvatoare in multe situatii. Modul in care o accesorizezi ii poate da un aer elegant si solemn sau un aspect relaxat si casual. Spre exemplu, poti opta pentru o rochie cu maneci bufante, de tip furou, cu o lungime midi, cu aplicatii de tull sau diferite variante care sa te avantajeze.

7. Animal print

Articolele vestimentare sau diverse accesorii cu animal print revin in tendinte periodic, insa acestea pot fi considerate clasice si nu se demodeaza cu trecerea timpului. Imprimeurile utilizate des sunt cele care imita blana de leopard, de ghepard, de zebra sau pielea de sarpe si de crocodil. Ai grija doar ca formele si culorile sa fie cat mai simple, astfel incat sa se integreze in stilul tau multi ani.

Piesele de imbracaminte sau accesoriile care nu se demodeaza niciodata reprezinta o investitie buna pentru garderoba ta. Un alt avantaj al acestora este usurinta de a fi combinate cu alte articole vestimentare si podoabe. Daca ai articole de baza in dressing, potrivite sezon de sezon, iti va fi mult mai usor sa creezi tinutele potrivite.

FOTO: freepik.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului