Pentru ea

# alegere sampon # sampon par #sampon

Top 3 cele mai bune sampoane

Atunci cand avem grija de parul nostru, tindem de multe ori sa subestimam puterea pe care o are un sampon de calitate. Acesta nu doar curata suvitele de impuritati, dar are si capacitatea de a hidrata sau de a rezolva celelalte probleme cu care se confrunta parul tau.

 

In randurile de mai jos am adunat cateva dintre cele mai bune sampoane! Bonus: acestea se potrivesc tuturor tipurilor de par, ceea ce le face cu adevarat un must-have. Afla care sunt noile eroine ale frumusetii tale in randurile de mai jos!

Top 3 sampoane: care sunt produsele ce iti daruiesc cel mai frumos par

Nu toate sampoanele sunt concepute la fel, dar sunt produse cosmetice care au primit laudele tuturor, devenind o adevarata salvare pentru femei. Iar daca mai neglijezi inca puterea acestui erou al frumusetii tale, considerandu-l un simplu produs pe care il indepartezi cu apa, inseamna ca nu l-ai gasit inca pe cel potrivit. Specialistii sunt de parere ca un sampon bun e, in mod ideal, singurul produs de care are nevoie parul, cel putin cel normal, care nu se confrunta cu probleme suplimentare ce necesita interventia ta.

Ca sa te convingem ca un sampon profesional e tot ce iti trebuie, ti le prezentam mai jos pe cele mai bune dintre cele mai bune!

3. Sampon pentru par normal sau fin - Loreal SE Mythic Oil Shampoo Normal/Fine Hair

in ziua de azi, subtierea firului de par este o problema cu care ne confruntam foarte multe dintre noi. Poluarea, alimentatia dezechilibrata, radiatiile sunt factori care ataca fibra capilara si ii afecteaza sanatatea si stralucirea.

Marele merit al samponului care se afla pe locul trei in topul nostru, Loreal SE Mythic Oil Shampoo Normal/Fine Hair, este ca se adreseaza suvitelor care au de suferit de pe urma conditiilor nedorite. insa produsul e la fel de eficient si pentru restul tipurilor de par, gratie formulei sale. Aceasta asociaza ingrediente naturale precum uleiul esential de ghimbir si extractele de flori de osmanthus care curata in profunzime parul, lasandu-l mai moale si mai revitalizat. Fibra devine sanatoasa, supla si stralucitoare, iar tu te vei indragosti din nou de aspectul podoabei tale capilare. Noi consideram ca sunt suficiente motive pentru a-i justifica prezenta in cadrul topului!

Sursa foto: Pastel3

Sampon pentru par normal sau fin - Loreal SE Mythic Oil Shampoo Normal/Fine Hair 250 ml

2. Sampon pentru stralucirea parului WELLA SP Shine Define

O alta problema comuna tuturor tipurilor de par in societatea actuala este reprezentata de lipsa de stralucire. Terne, suvitele nu mai impresioneaza cu look-ul lor, ceea ce ne determina de multe ori sa apelam la vopsea chiar daca nu am avea nevoie, doar pentru reimprospatarea culorii.

WELLA SP Shine Define va pune capat acestei probleme. Samponul este perfect pentru toate tipurile de par, curatand in profunzime si restaurand luciul sanatos al cositelor. De asemenea, acest sampon profesional are si efect de accentuare a volumului, un alt aspect de pe urma caruia credem ca fiecare tip de par ar avea de castigat. Produsul contine un cumul de ingrediente active, Tri Complex, care asociaza acidul citric si acidul lactic, cu efect astringent si de redensificare. Formula este completata cu Panthenolul, extrem de hidratant, BTAC, cu efecte de uniformizare a suprafetei firului de par si extracte de perle, ce maximizeaza luciul. samponul elimina de asemenea reziduurile care umbresc stralucirea parului, un alt motiv pentru care il vei iubi!

Sursa foto: Pastel3

Sampon pentru stralucirea parului - WELLA SP Shine Define 250 ml

1. sampon pentru regenerare completa Kerastase Chronologiste

Ce femeie se poate mandri ca parul ei nu are nici un singur fir de par degradat? Daca am trai intr-o lume ideala, in care apa nu e dura, poluarea nu exista, aparatele de coafat nu provoaca nicio dauna, iar noi nu gresim niciodata in ingrijirea parului, poate ca aceasta afirmatie ar avea un sambure de adevar. insa cum lucrurile sunt departe de a sta asa, cu toate avem nevoie de formule regeneratoare.

Kerastase Chronologiste se potriveste tuturor tipurilor de par si poate fi folosit atat de barbati, cat si de femei, un bonus de luat in calcul. E considerat a fi cel mai concentrat sampon pentru regenerare de la Kerastase, ceea ce spune multe despre capacitatile sale. Produsul curata in profunzime, catifeleaza, hidrateaza, confera stralucire, intareste fibra capilara si regenereaza scalpul: un singur sampon care le poate face pe toate era natural sa incununeze topul nostru.

Kerastase Chronologiste include abyssine, vitamina A, vitamina E si ceramide, ce stimuleaza fibra capilara, ofera elasticitate, protectie UV si tot necesarul de antioxidanti. Pe noi ne-a impresionat de la prima utilizare!

Sursa foto: Pastel3

Sampon pentru regenerare completa- Kerastase Chronologiste 250ml

Acesta este topul 3 al sampoanelor pe care merita sa le incerci indiferent de tipul tau de par! Vezi care sunt produsele ce iti vor rezolva problemele si pe care te poti baza oricand. Tu care consideri ca e cel mai bun sampon?

Sursa foto principala: Pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului