Pentru ea

# decentraland #tommy hilgiger #fashion week

Tommy Hilfiger participa la Decentraland Metaverse Fashion Week in parteneriat cu Boson Protocol

Continuand directia brand-ului de inovatie digitala si explorare a noi canale de consum, Tommy Hilfiger isi va prezenta virtual colectia Primavara 2022 la prima editie Metaverse Fashion Week. 

 

Tommy Hilfiger anunta participarea la Metaverse Fashion Week gazduita de Decentraland, primul univers virtual din lume detinut de utilizatorii sai, in perioada 24 martie - 28 martie 2022. TOMMY HILFIGER isi va prezenta virtual colectiile Primavara 2022 si de asemenea va gazdui o platforma digitala retail de unde consumatorii pot cumpara NFT-uri pentru avatarele lor sau pot cumpara articole fizice din Metaverse. Aceasta experienta de cumparaturi virtuale va fi adusa la viata in parteneriat cu Boson Protocol - Nivelul de reglementare a comertului pentru Web3 permitand schimbul facil de active digitale pentru produse, servicii si experiente fizice.

„Cand mi-am fondat marca omonima in 1985, nu mi-am imaginat niciodata ca voi vedea o perioada in care saptamanile modei vor avea loc intr-o lume 3D, complet virtuala”, a spus Tommy Hilfiger. „Pe masura ce exploram metaversul si tot ceea ce are de oferit, sunt inspirat de puterea tehnologiei digitale si de oportunitatile pe care aceasta le ofera de a interactiona cu comunitatile in moduri fascinante si relevante.”

La fel ca traditionalele saptamani ale modei organizate la nivel global, Fashion Week Metaverse va invita peste 50 de marci de lux si digitale sa prezinte colectii noi si sa gazduiasca prezentari, discutii, concerte, after-party si proiectii de film - totul virtual. A fost proiectata o zona de luxurury shopping numita „Boson Portal - Fashion District” asemanatoare cu emblematica Avenue Montaigne din Paris, unde brand-urile pot vinde virtual atat articole digitale, cat si fizice prin intermediul NFT-urilor.

Magazinul Tommy Hilfiger este situat in Boson Portal; universul metaverse permite utilizatorilor Decentraland sa achizitioneze articole fizice ca NFT-uri prin tehnologia Boson Protocol. O modalitate de a permite fanilor sa experimenteze brand-ul intr-un mod nou si captivant, in timp ce stilul clasic american cool specific ADN-ului Tommy Hilfiger ramane constant si neschimbat. Consumatorii isi pot teleporta avatarul in magazinul virtual si pot cumpara o gama selecta de produse in editie limitata din colectia Primavara 2022 Tommy Hilfiger. Vizitatorii vor avea ocazia sa vizualizeze tinute emblematice in 3D, care includ piese precum jacheta varsity pentru barbati, camasa Madras pentru femei si un hanorac unisex cu bine cunoscutul logo Tommy Hilfiger. Articolele pot fi achizitionate ca NFT, si pot fi ulterior transformate in produse fizice care sa fie livrate direct la usa clientilor. Tommy Hilfiger Decentraland Wearables vor putea fi achizitionate si din magazin prin intermediul universul Decentraland.

Participarea lui Tommy Hilfiger la Metaverse Fashion Week de la Decentraland intareste angajamentul brand-ului de a ramane conectat la pulsul inovatiei. In 2020 se lansa „Tommy Island” in Animal Crossing, in 2021 se incheia un parteneriat strategic cu Roblox si in 2022 are loc lansarea Team Tommy, o initiativa dedicata ideii de comunitate in lumea de gaming. Bazandu-se pe acest lucru, brand-ul va continua sa ofere experiente neasteptate care ii implica pe fani atat in ​​lumea fizica, cat si in cea digitala, in timp ce exploreaza noi modalitati de a-si impartasi mostenirea si spiritul american prin metavers.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare