Pentru ea

# fucte #fuste colorate #tinute de toamna #toamna

Toamna se poarta cele mai colorate fuste! Iata cum sa "radiezi" cand pleci de acasa!

Toamna aduce cu ea o explozie de culoare care se remarca si in randul vestimentatiilor. Moda nu putea sa stea departe de nuantele aurii-rosiatice ale sezonului, asadar a adus in prim-plan creatii textile solare care inspira romantismul acestui anotimp. Si cum din garderoba oricarei femei nu pot lipsi sub nicio forma cateva fuste preferate pentru aceasta perioada a anului, designerii au lansat o gama bogata de modele care sa indeplineasca toate dorintele cumparatoarelor.

Considerate ca fiind unele dintre cele mai versatile piese textile, acestea contribuie la crearea unor tinute cochete oricand doresti. In functie de croiala, ele pot fi incluse intr-o paleta vasta de stiluri de la cele elegante, casual, office pana la cele sport. Daca iti doresti un outfit chic si confortabil, acestea sunt aliatul perfect pentru a arata minunat in orice context.

Abundenta toamnei se remarca si in colectiile de haine

In colectiile de pe piata vei gasi o multitudine de articole care te vor cuceri nu doar prin culoare, ci si prin croiala si calitatea materialelor. Modelele de fuste cu imprimeuri digitale sunt la mare cautare in prezent, diversitatea grafica fiind fascinanta. Practic, orice dorinta ai avea in materie de nuante si stil iti va fi indeplinita rapid. Daca la toate acestea se adauga si preturile deosebit de avantajoase si accesibile, ai la dispozitie produsul perfect.  

Indiferent de silueta, marimile disponibile acopera tot spectrul de la 34 la 54. Vei gasi astfel intotdeauna articolul vestimentar potrivit pentru a evidentia senzualitatea formelor tale. Mai mult decat atat, designerii din atelierul de creatie se vor ocupa de orice retus solicitat de tine. Poti personaliza lungimea si dimensiunile in functie de stilul tau, pentru ca satisfactia cu privire la modelele de fuste achizitionate sa fie maxima.

Alege creatia care te reprezinta si da un plus prezentei tale! Atitudinea este mult mai increzatoare atunci cand porti o tinuta care se pliaza perfect pe felul tau de a fi. Poti opta, de exemplu, pentru o fusta clos, conica, asimetrica, lunga, scurta sau midi cu ajutorul careia sa realizezi un ansamblu vestimentar atragator si armonios. Cu un sacou potrivit si o pereche de pantofi cu toc, vei arata impecabil, fiind pregatita pentru intalnirile de business sau invitatiile la ocazii speciale. 

Colectiile de fuste de toamna se remarca prin materiale de calitate, placute la atingere si nesifonabile. Modelul ales isi va pastra aspectul ireprosabil intreaga zi, fara sa isi strice forma.

Imprimeuri in trend, culori rafinate

Sute de articole, fiecare cu un farmec aparte, asteapta nerabdatoare sa ajunga in garderoba ta. Daca iti place portul popular, poti alege acest stil, iar motivele traditionale imprimate vor crea o atmosfera autentica oriunde ai fi. Reinterpretarea elementelor populare intr-o maniera moderna se bucura de un real succes, aceasta gama fiind potrivita pentru tendintele actuale din moda.

De asemenea, din colectiile de sezon nu lipsesc nici indragitele piese cu buline, elemente florale sau geometrice si cele in degrade. Nuantele utilizate ofera un efect cromatic splendid, contrastele realizate de imprimeuri fiind cuceritoare.

Fie ca preferi articolele vestimentare simple si discrete, fie pe cele inedite si indraznete, cosul tau de cumparaturi nu va fi niciodata gol. Creativitatea designerilor nu te va lasa deloc indiferenta, cele mai rafinate fuste gasindu-si fara intarziere un loc in dressing-ul tau. 

FOTO: dames.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare