Pentru ea

#accesorii #rochii # tinute toamna #tendinte toamna 2013 #statement

Toamna asta se poarta statement

Pentru a inlatura monotonia si depresia provocate de toamna, designerii propun pentru acest anotimp multa culoare. Stilul statement, incarcat, extravagant, insa extrem de elegant, este preferat in toamna 2013. Imprimeurile de leopard, imbinate cu cele florale si portelanurile sunt de neratat toamna aceasta. Iata cateva tinute statement perfecte pentru aceasta toamna din care te poti inspira.

Statement pentru o tinuta de zi extravaganta

Cel care da startul opulentei si extravagantei este designerul Roberto Cavalli. El propune tinute indraznete pentru doamnele puternice si nonconformiste, care stiu sa isi puna in valoarea feminitatea orice ar purta.

Rochii elegante, combinate cu sepci incarcate cu paiete aurii si accesorii multiple si opulente sunt cateva dintre caracteristicile stilul statament propus de Cavalli.


Stilul statement, perfect pentru orice varsta

Stilul statement este perfect pentru orice varsta. Chiar daca nu mai esti la prima tinerete, incearca sa spargi monotonia si sa devii din nou provocatoare adoptand tinute in culori puternice, care raman insa in limitele elegantei.

Stilul statement debordeaza feminitate

Daca preferi insa un stil mai cuminte, care sa fie insa in tendintele toamnei, Roberto Cavalli poate sa multumeasca orice preferinta. Asa ca pentru mai firile mai romantice si blande, propune vestimentatii incarcate cu dantela sau imprimeuri florale diafane, care au insa o cromatica mai cuminte.

Statement de la Alexander McQueen

Daca Roberto Cavalli propune culorile vii si imprimeurile, Alexander McQueen vine cu obiectele vestimentare pretioase, cu accente metalice in care predomina argintiul si auriul. Tinutele sale sunt extrem de indraznete prin croiala geometrica perfecta, dar si prin opulenta taieturilor.

Culori mai sobre si rafinate in stilul statement

Alexander McQueen trece cu usurinta de la o stare la alta. Culorile calde precum argintiul sau auriul le inlocuieste extrem de usor cu unele sobre, opulente, extravagante, insa extrem de sic si rafinate.




Delia Matache, adepta stilului statement

Daca esti o fire hippie, te poti inspira si de la vedetele autohtone, care isi pun si ele amprenta asupra modei si reinventeaza stilurile propuse de marii designeri.

Delia Matache poarta o tinuta de zi statement foarte sic si inedita. O pereche de colanti ce te hipnotizeaza cu culorilelor, dar care se potrivesc perfect unei firi rebele precum Delia.



Sursa foto: ftape.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare